måndag 15 oktober 2012

Dagens konstaterande!
Idag har jag konstaterat följande; Jag slutar då aldrig att förvånas (då menar jag inget specifikt utan allt och alla förvånar mig). Det känns lite som om det är det som livet går ut på ibland. Att liksom få den där "Aha"-et som ibland är till det bättre och ibland till det sämre #flumflum.

 Å så har jag konstaterat att jag önskar jag kunde klona mig och vara lite överallt samtidigt. Tur är väl det att det inte går (å då menar jag inte Dolly för det gick ju tydligen galant) för då hade jag nog gått helt bananas över allting kul som jag skulle kunna göra.

Iallafall. 

Det var nog det. Denna måndag har inte varit en dag som satte sig som ett mentalt klistermärke, men dock en dag som jag inte skulle vilja vara utan. Som livet i allmänhet, typ :D!

Nu, fika hos god vän. Snart, planera fest.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst..... Idag visar jag lite pics från vardagsrummet på ovanvåningen. Håll tillgodo :)!
 

8 kommentarer :

evalevabo sa...

Så fint. Fina kort på barnen.
Kram på dig
Eva

Life's Silverlining and I sa...

Jo man önskar sig klonad ibland:) fint du har! Kram Nilla

Linda sa...

Här är det så grått om dagarna att det är näst intill omöjligt att fota inomhus. Och dina bilder är så ljusa och fina. Har ni sol året runt på Öland. ;)

Ha en trevlig kväll!
Kram Linda

Browneyedgirl sa...

Här är det svart och regnigt just nu. Tycker dagarna rullar på så snabbt. Kan inte få nog av bilder från erat hem =) Så fortsätt. Skoj att planera fest, är aldrig fel. Lycka till med det och ha en mysig dag sötis! Kram

Anonym sa...

Hej
jag undrar vad den fina kudden kommer ifrån (vit med ett hjärta på) som du har i stolen?
Ha en härlig dag...

Hej sa...

Bilden eller planchen som hänger där så himla fint på väggen, var får man tag på den...;/ :)
/mia

Anonym sa...

åh, så gott det ser ut : ) var har du fått tag i den vita kudden med det grå "fårskinnshjärtat" på? det är bara sååå fint ; hälsningar
Elisabeth

Anonym sa...

Vart är tavlan/tyget köpt?!?!?