torsdag 27 september 2012

Bättre sent än aldrig!

'
 
ttp://2.bp.blogspot.com/-NMkVDRNZbIM/UGSdv7ZYyLI/AAAAAAAAoBg/8_mfIBRRTWI/s1600/IMG_5367.JPG" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">
Jag kom ju på att jag minsann inte visat er bilderna från Cupcake-workshopen jag höll i förra veckan. Så lite "tadaaa-och-varsgoda-bättre-sent-än-aldrig" på dessa bilder :).  

Muffinsen (från konditori) fick kidsen dekorera utifrån tycke, smak och konstnärlig kreativitet. Helt ljuvligt att se dem trixa, pilla och kladda med glasyr, strössel och godis. Tror Ni att jag trivdes :)!?! Å så tipsade jag lite om hur man enklast kan cupcake-workshopa lätt som en plätt på barnkalaset hemma, hur man gör easy-peasy-lätta vimplar (både som går att hänga och små som man kan använda till cup-cake-dekoration) av det man har hemma som tex tapeter. Himlans trevligt att parata med så många härliga barn och vuxna!

Appropå himlans trevligt så är det precis hur jag hade det hos mina fyrakluddare i skolan idag. Kids alltså. Anledningen till att jag är lärare!!!

Nu, hångla kudden. Snart, sova.

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Dagliga Ljusglimtar sa...

Åh tack! Nu fick jag en bra idé till söndagens 5 års kalas!!!

www.mixbiks.blogspot.com sa...

Mmmhhh, det ser lækkert ud. Fine billeder:)

Browneyedgirl sa...

Vilka mummsiga muffins =) Nu mullrar magen högt. Härligt att du haft en toppen dag med barnen, barn är förhärliga. Ville med bli lärare ett tag minns jag, men tog inte tag i det. Idag jobbar jag på cafe =) Kram och ha en toppen dag

Anonym sa...

Ja, vad kul att göra muffins/cupcakes med barnen. Aha, så du är inte bara mamma (som de säger på reklamen)utan du är lärare också. Samma här, fast efter 22 år i grundskolan tyckte jag att jag gjort mitt där, så nu undervisar jag vuxna SFI-elever. Men du sjunger i ett band också eller?
Kul att du kör mest loppis/auktionsgrejer och att du inte bara tokshoppar o köper allt nytt. Jag menar att vi som tänker så har ju faktiskt ett miljö o nostalgi tänk :), tack för en trevlig blogg.Så snygg du är föresten!
mvh

Marina

Anonym sa...

I dо nοt know whether it's just me or if perhaps everyone else experiencing problems with your site. It appears as if some of the written text within your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my web browser because I'vе hаd thiѕ hаppen prеvіouslу.

Thank you
My website :: heel Lifts insoles