måndag 17 september 2012

Hösta trädgården!Härligt cerise cyklamen kom min käre mor och far med härom
dagen. En härlig färgklick mitt i köket!Det börjar bli dax att "hösta" trädgården; Plocka in alla kidsens sommarleksaker, trädgårdsmöbler, sommarblommor m.m och göra höstfint i krukor och på altanen. Det får nog bli en tur till handelsträdgården för att skaffa lite ljung, cyklamen och lite vintergrönt till olika arrangemang. Känner att jag är väldans fixarsugen. Måndagar brukar har den effekten på mig. Bästa :)!

Nu, påklädning. Snart, städa.

KRAM

// Inredningsfrun


7 kommentarer :

Jeanette sa...

Åh vad fint:)

Lena - gott för själen sa...

Ja det börjar ju tyvärr bli dags nu. Det är väl bara att inse. Men, det är ju rätt mysigt och fint med nya höstblommor i krukor tillsammans med lyktor också.

Kram Lena

Anonym sa...

Nu har min inspiration tittat fram, precis som jag visste! Ett litet besök hos dig sen man är man alltid sugen på att piffa här hemma! Du gör mig glad, underbara människa, kramar J

Mamma med M sa...

Visserligen vill jag bevara sommarkänslan så länge som möjligt, men jag måste erkänna att visst är det mysigt att "hösta"...plantera lite fina höstblommor, göra lite fint med minipumpor och annat..Och få undan alla barnens sommarleksaker som ligger ööverallt!!

mali-mo sa...

Koselig blogg du har! Må bare si at sengen på lillebror sitt rom var så fin! IKKE MAL DEN!!!! Syns den var så flott som den er jeg ;)

Gabriella sa...

Åh, vilket härligt kök! Underbart. Så fina färger.

Anonym sa...

Jag är förälskad i hela ditt hem! VILL HA!
Älskar bland annat planteringshörnan!

Är det ett fiskarheden hus? Letar efter hus som vi ska bygga om ett par år, och erat var ju fantastiskt fint!