tisdag 25 september 2012

Dagen som försvann!


På bordet i vardagsrummet just nu.


 Nämen hoppsan. Vart tog måndagen vägen? Inte ett blogginlägg så långt ögat kunde nå, men tja. Så blir det ju ibland. No biggie! Men ni som följer mig ju via Instagram såg att jag inte liksom fallit av jordens yta eller så. Bara att jag var busy med att bara vara och njuta av måndagen :). Iallafall. 

Ni har säkert sett att det har kommit ut en massa nya avsnitt av Big in Turkey (efter myyycket om och men. Som det kan bli när tekniken strular....). Om inte så ska ni definitivt kika in!!!

Nu, morgonmysa (eller ja, springa runt och få fatt i två morgonpigga kids som inte aaaaalls vill klä på sig, äta frukost eller överhuvudtaget vill något som jag vill att de ska göra). 
Snart, tisdagsäventyr.

KRAM 

// Inredningsfrun

Psssssssssssst....... Coolaste djupt lila mini-kallor pryder vardagsrumsbordet. Looove them!

6 kommentarer :

Browneyedgirl sa...

Ha en underbar dag =) Kramen <3

Anonym sa...

Hej!

Har precis hittat din blogg, och oj så mycket fint och fina bilder. Skulle vilja fråga om fjärilstavlan som du har vid sofforna, har sett många har denna och den är så fin. Vad man köper den? Tack för hjälpen och ha en mysig tisdag!
Mvh Johanna

Lena - gott för själen sa...

Vackra blommor! Har jag aldrig sett förut.

Kram Lena

Anonym sa...

Tisdagsäventyr - det låter ju spännande :-) Ha en fin dag!

Davina sa...

Hej! Oj så fin färg på blommor, piggar upp ditt fina vardagsrum. Gillar att läsa din blogg, kommer ihåg hur det var då barnen var små...Kram Davina

Davina sa...

Hej, VILKEN fin färg på blomma!! Den passar jättefint till ditt vackra vardagsrum.Gillar att titta in på din blogg, du har så fina bilder.Kram, Davina