onsdag 19 september 2012

Lite Spanien!Har precis suttit och gått igenom lite pics från Huset i Spanien och kan inte annat än längta tillbaka. Till solen, värmen, mañana-mañana och allt annat som är så gött med Spanien. Hade lätt kunnat stannat en vecka till. Eller ja, varför inte två till. Spanien är som bästa nu på sensommaren och början på hösten. Det är inte så crowded med turister då. De flesta spanjorer har semester i augusti och då är både urbanizationen där vi bor och stranden överbelamrad av glada (högljudda) semesterglada spanjorer, men i september är det betyyydligt lugnare. Ljuuvligt!!! Dessutom är Medelhavet uppvärmt och skönt (april-juli är det ofta kaaallt i havet!!) så det är bara till att häva sig i. Solen står dessutom inte så högt i september vilken innebär att man inte bränner sig alls lika lätt som på försommaren. Suuuperskönt när man åker med kids för då slipper man smörja, smörja, smörja var femte minut (inga av de fem små kidsen som vi hade med oss brände sig). Bästa!

Så mitt tips; Åk till Espania i slutet av augusti eller början av september. Då är det som allra, allra bäst!!

Nu, kasta mig hejdlöst i bingen. Snart, hångla kudden.

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

Lena - gott för själen sa...

Ser så härligt ut!

Kram Lena

Ellan - Livet hos Ellan sa...

Håller verkligen med dig! Spanien i september är det bästa! Vi har åkt flera gånger vid månadskiftet september/oktober och det är underbart skönt. Man får en sista solkick innan det riktigt gråa börjar här hemma och man står ut fram till julpyntandet börjar. Bästa tiden att åka!

Fru Froby sa...

Lööv bilderna. Bästa reklamen för medelhavet ;)

Anonym sa...

Underbart! Ser att ni njuter av en god rose'!
/ Cina

Anonym sa...

Ja det kan jag hålla med dig om! Har varit i Spanien månadsskiftet augusti/september och det var underbart!! Dock utan barn men kan tänka mig att det blir smidigare då... :)
Kan däremot tipsa både dig och dina läsare om att Niveas solkräm för barn med SPF 50 funkade superbra på soliga Cypern i somras (juli månad) bad hela dagarna och ändå behövde man inte smörja mer än 1, max 2 gånger per dag. Och inte ett enda barn av fyra brände sig! :)

Kram Therese

Mimmi sa...

Ljuvliga bilder! Var i Spanien är de tagna?

Kram Mimmi