måndag 21 november 2011

Do it säger jag å de gör´t!

Idag har jag fixat ett litet blomsterarrangemang.....
.... i ett av fönsterna.....
Vacker amaryllis med murgröna och silvertråd....
... som hänger upp och ner!


Alltså. Jag drömmer om blommor just nu. Blommor, blommor, blommor. Men det är ju inte så konstigt när jag jobbar med för tillfället. Jag vaknar upp med tuuusen idéer om hur de ska arrangeras och fixas med i butiken.

Så när jag kommer till jobbet fullproppad med ooooomöjligt många idéer men med tusen andra saker som jag ska fixa med först (än att dekorativa blomsterarrangemang) så frågar jag (de fina, duktiga tjejerna som jag jobbar med) med bedjande ögon om de inte kan hjälpa mig att fixa lite saker åt mig. Typ "Do it" och de gör´t. Snacka om win - win. De får göra roliga arrangemang och jag får lull-lulla med dem :).

Idag beställde jag amaryllis med murgröna och silvertråd virad runt stjälken och som skulle hänga i ett snöre upp och ner å med en liten god-jul-skylt på. Å så fick jag det. Perfekt! De vackra blommorna hängde jag (japp, upp och ner) i ett av fönsterna tillsammans med lite silverkulor. Enkelt men effektfullt å superfin "gå-bort-present" eller bara som present till sig själv om man så vill :). Älskart!

Blommor is da shit. Så är det ju bara!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Ni som lämnat kommentarer om olika produkter som jag visat från butiken, maila (ma22jj@student.hik.se) mig så får ni mer info.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Va fint du har stylat! får bli ett besök på torsdag när hyacinter ska inhandlas.kramar Jennie på öland.

Anonym sa...

Hej hej. Skulle så gärna vilja ha receptet på toscapinnarna som du hade i bloggen för nån vecka sedan. Underbar blogg!!! :)

Agnes sa...

Jag tror inte att My förstår vilken tur hon har som headhuntat dig...jo förresten hon är en smart äffärskvinna..som vet att kunderna vill ha vita blommor... och dig som dekoratör. kram Agnes