måndag 7 november 2011

När ett fynd verkligen är ett fynd!
Jag älskar att fynda. Å jag skulle till och med säga att jag har en speciell fallenhet för att just fynda. Ja kanske till och med kan sträcka så lång att jag kan säga att jag är grym på att fynda. Japp. Grym!

Hemligheten i att fynda är att man helt sonika tänker "nämeeen-en-exakt-sådan-här-har-jag-ju-leeeeeetat-i-eeeeevigheter-efter-å-vilken-himlans-tur-jag-har-just-hittat-en-sådan-idag" och vips så blir det ju ett fynd. Typ.

Men igår hittade jag ett fynd som faktiskt är ett fynd på riktigt. Ett halva-halva reapriset armband. 15 pix fick jag punga ut med. Det hade jag ju till och med skramlandes i botten på väskan. Perfekt!

Så ibland är verkligen ett fynd, ett fynd. På riktigt :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst........ Läderarmbandet fyndade jag på Indiska.

4 kommentarer :

Livet på landet sa...

Här har du en fyndprinsessa till;)
Som i helgen när jag hittade en gammal tvättbräda (som jag givetvis länge letat efter)på loppis för 90:-..tyckte det var dyrt & struntade i att köpa. En stund senare åker jag till en annan loppis & fyndar ett likadant tvättbräde för ynka 15 riksdaler!=)

Kram Helena

Att vara någons fru sa...

Ah! Jag fattar vad du menar. Själv kör jag "tjejmatte" = har något kostar tusen och nu kostar 500 så har man TJÄNAT 500 spänn när man köper den.

Sophie sa...

Precis, vardagsmatte när den är som bäst! Sådant man brukar försvara sig med inför makens oförstående kommentarer...

Man blir dock lite extra stolt när man lyckas med att verkligen fynda ordentligt, 15 kronor är ju helt ok!

Kram, Sophie på Hammarö

Shopstop-Ann sa...

Men jaaa! Hade jag sett det där hade jag gissat på att det skulle behöva läggas till en nolla på priset! Helt klart ett galet bra fynd. Inte ens nåt en man kan gnöla över ju... ;-)