tisdag 8 november 2011

I år slog jag till direkt!

Sötaste julklapps-etiketterna....
... han jag lägga rabarber på innan de tog slut!
Varje år när julpyntet på Herr Kamprads varuhus plockats fram så tänker jag alltid "jamen det där mååååste jag ju bara köpa sen..." men när "sen" väl inträffar så är det alltid slut. Alltid. Å så grämer jag mig lite att jag inte slog till på en gång.

Men i år slog jag till direkt. Ja, jäklar i min låda att jag gjorde! Det första jag la rabarber på var julgranspynt (som jag kommer att visa senare) och sööööötaste små julklapps-etiketterna (som ni ser ovan). Å det var tur att jag norpade dem på en gång, för mycket riktigt så fanns de inte kvar när jag besökte varuhuset senast. Hurra för mig och mitt norpande. Hurra för att jag lärt mig av mina misstag. Julen är ju liksom räddad nu. Med etiketterna och julgranspynt. HURRA!

KRAM

// Inredningsfrun som inte hade ööööverleeeevt julen utan etiketterna

3 kommentarer :

Heidi sa...

Vem är storebror? :) Nyfiken!

Jenny sa...

God morgon!
Hoppas att lillebror mår bättre idag.
Fina etiketter du lyckades haffa :).
I Freedags tog jag en liten tur i "dina fotspår". Först Mormors Fönster, därefter Topiary och tillsist Gårdby Café och Lanthandel :). Jag fick med mig en hel del fina julsaker hem kan jag lova!
Kramar från Jenny i Växjö

Life Of An Angel sa...

Hihi jag var också på jakt efter etiketterna för lite drygt 3 veckor sen men då var de redan slut. Kom över några rullar inslagspapper som tur var och tackade mig själv för de fina träetiketterna jag köpte förra året :)

http://www.lifeofanangel.se/2011/10/en-lite-for-tidig-julinspiration.html

Tror nog det blir bra ändå, men lite avis är jag allt på er som lyckats få tag i etiketterna :D