fredag 18 november 2011

Om att kombinera jobb och barn.

Idag har jag..... ... jobbat och piffat i butiken....
... och.... nämen.... vem är det som sitter där i högra hörnet???
..... Å i vänstra hörnet??
Jo.... det är ju bara.....
... Bebis som leker med en liten silvrig keramik groda
och sött vitt zinkhus. Han är fin han! Goding!

Det är ju inte så svårt att kombinera jobb och barn när man har två kids som är coola som isbjörnar och bara softar med sin mama i butiken. Så idag har jag umgåtts med mina kids och jobbat i butiken samtidigt. Å det gick fin, fint. Bebis har hjälpt mig med lite smått och gott (oj, oj, oj så stolt en tre åring kan bli av att få bära jätte-jätte-jätte-ömtåliga-saker) och Lillebror har suttit i vagnen och chillat och hejat på.

Tre timmar senare har jag hunnit med massor och det börjar nu bli juligt i hela butiken. Härligt! Men då var det två trötta små killar (och en trött mama) som lämnade butiken. Men med ett stort leende på läpparna.

Tänk att jag och min käre make fått två (han tre) så fantastiskt fina coola killar. Vi är sannerligen lyckligt lottade.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Jag kanske ska tillägga att jag gjorde rookie-misstaget att efter tre timmar på jobbet ta med mig två trötta killar för att fika med några andra mamas och deras kids. Snacka om att utmana ödet. Å ja.... det det blev världshistoriens kortaste fika... eller ja..... jag hann inte ens beställa fika innan gråt-festen var ett faktum. Som sagt. Rookie-misstake... men, men.... det är ju inte alltid happy, happy. Men nästan :).

6 kommentarer :

Anonym sa...

hej hej dum fråga kanske men vart ligger butiken??? ser kanon mysigt o fint ut vill gärna åka dit :)

Mys och hemtrevnad sa...

är det din egen butik? Det ser jättefint ut....duktiga grabbar...kramis semlan

curlingmamman sa...

Imponerande måste jag säga ;) hade inte tagit med mina 3 killar till jobbet...kram

Anonym sa...

Hej! Jag har följt din blogg ett tag och den är verkligen jättefin. Jag bor själv på the island och jag undrar vilken butik det är?

Rebecca sa...

Åh, snälla du! Kan du hjälpa mig att ta reda på måtten på byrån på första bilden? Och priset? Har letat efter en sån möbel sååå länge. Bor i Blekinge men kör gärna dit om det är rätt storlek! Du kan väl kontakta mig i så fall, på rebeccahasta@hotmail.com. Taaaaack!! :-)

Anonym sa...

Vad duktig du är på att dekorera och kombinera ihop barnen! Har barnen en storebror/halvbror?Han vill vi gärna se, roligt med tre små killar..