lördag 19 november 2011

Om butiken!

Så här ser det ut när man kommer in i butiken.

Enkla dekorativa arrangemang gillar ju jag. Här är en ljuslykta som blivit pimpad
med en vit hyacint, lite grönmossa och spansk mossa.
Julgrupp styled by Inredningsfrun.
Oj, oj, oj så mycket frågor det har kommit in angående butiken som jag visar bilder ifrån och där jag börjat jobba lite (på timmar). Det är alltså en lokal blomsterhandel som har byggt ut ca 300 kvm. Å den har behövt lite kärlek.... eller ja.... ganska mycket kärlek. Å det är där jag har kommit in i bilden. Enters Inredningsfrun! Så jag hjälper alltså butiken att dekorera, fylla ut och lull-lulla så att det blir julfint. Butiken ligger fem minuter från mig här på the Island så titta gärna förbi om ni har tid och lust. Å till er som bor lite längre ifrån så kommer här idag lite mer bilder på sådant jag har fixat med under veckan. Varsågoda!

Ikväll ska jag ut på galej. Så det blir på med den lilla svart och höga klackar. Oj,oj, oj så skoj!

En härlig lördag önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst...... Det är alltså på My´s Blommor som ni kan hitta "Desperate housewifes" -skylten till er som undrat. Kanonpris i butiken!!!

7 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Så fint du har lull-lullat den;) Kram Johanna

Mimmie sa...

Hej,

roligt att se vad Du åstadkommit hos My, jag bor själv i Lund men handlar hos My, kan hon få bättre betyg! Nu skall det bli roligt att se Ditt verk på plats vid nästa inköpstillfälle.

Ha en fortsatt skön helg
Mimmie

Enelid vitt och lantligt! sa...

Så fint:)..synd att den ligger så långt borta.

Smultron på ett strå sa...

Åh, vilken butik - och vilken underbar skyltning du har gjort. Vill ha, vill ha, vill ha precis allt tror jag! //kram maria

Mys och hemtrevnad sa...

vad fint du skyltat...ha så kul på galejet...kramis semlan

Anonym sa...

Besökte butiken igår efter att ha känt igen dina bilder. DU har verkligen LYCKATS få till det. Nu ser man allt i butiken och får inspiration på plats. Tidigare kände i alla fall jag att jag var tvungen att ha min idé klar innan och letade delarna i butiken
Jag blev klart överraskad och glad. Nu blir det
många många turer över bron.
Hälsar
Lena i Kalmar

Helén sa...

Vilken härlig sida du har här på nätet! Håller på att renovera mitt kök o snor lite tips o inspiration från dig om det är ok...=)
Helén