måndag 7 november 2011

Tomten och hans nissar bor hos oss?!?Julen har plockats fram på Gårdby Kafé & Lanthandel. Mys!


I helgen har vi fixat och donat (föst och flyttat grejer från ett hörn till ett annat.. typ) lite i garaget/förrådet. Jag har också lokaliserat julpynts-lådorna och ställt dem strategiskt placerat direkt vid förrådsdörren så att jag bara kan lyfta in dem om ett par veckor. Nu en liten fråga till Er, kära läsare; Hur många lådor med julpynt har ni? Å hur många lådor kan man äga innan det blir..... typ... osunt? Det kan väl inte finnas någon gräns, va? Jag menar, det är ju bara jul en gång om året och då blir det ju kanske...hmm... lite mycket lådor. Visst? Visst? VISST!!! Japp. Så måste det ju vara.

Här hemma skulle man kunna tro att självaste tomten och hans femhundra små nissar, ett par renar, tomtemor and then some har packats ner och bor i våra lådor. För vi har ett gäng med lådor. Närmare bestämt tio stycken. Plus ett par Ikea-kassar.... plus en stor gran.... plus, plus liiiiiite smått som jag handlat lite i år och som finns i mina små hemliga "jul-gömmor" inne i huset.

Men som sagt. Det är ju bara jul en gång om året och då jäklar i min låda vill jag lull-lulla. Med råge :). Älskart!!

En härlig måndag önskar jag Er, goa läsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Förra årets julbilder här hemifrån har jag satt etiketten "jul" på. Om ni känner för att kika.

7 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

här bor tomtarna på vinden i lådor och på mitt loft...hihi...lådor finns det gott om, men granen hämtar jag en ny i skogen varje år...du har dock mer lådor än jag...tror jag...vågar inte kolla...oj oj oj...men lull lull ska det vara...det är ju som sagt bara en gång om året och då ska det njutas...kramis semlan

Mys och hemtrevnad sa...

hihi det vore nått, kanske får semestra på öland..hihihi...

Nattmia sa...

Julen ja, den är minsann snart här... Igen.. Tycker det var jul nyss..

Jag har inte så mycket jullådor på vinden faktiskt.. Är sparsam med pyntet men får till det juligt och fint ändå.. Men ngt nytt inhandlas vart år.. Kanske hittar ngt nytt fin i Ullared när jag skall dit på fredag =)

Ha en fin dag..

Kram Mia

Anna (Barfotaflickan) sa...

Hoppsan i havet så många lådor julpynt!! :-) Där ligger jag såååå i lä. Tidigare när vi bott i lägenhet har det inte kännts lika roligt att pynta till jul, men i år när vi bor i hus ska det bli sååå roligt. Har tom tänkt prova på att pyssla till en julängel á la Tilda, en sån där med låååånga ben - lööööve them! Beställde en bok för lite sen som min dotter och jag dreglar över :-)
Vi har fått ärva ett jättefint månbord från min sambos mormor som jag ska ha en massa olika änglar på tänker jag! =)
Ha en skön måndag, själv är jag sjuk och kraxar som en kråka de få ord jag får fram.. Tur man bor på landet och inte behöver prata med nån om dagarna;-)
Kram Anna

Tina sa...

Åh, herregud så mysigt! Ja, det är inte långt kvar till advent nu. Dags att börja pynta!

Familjen R sa...

nämen ojoj...jag ligger oxo i lä när det gäller julpyntslådor. Iof beror det väl på hur STORA dina är :P. Min brudkista är iaf full och sen ett skåp på övervåningen. Ska bli spännande å se allt ditt pyntade sen. När "får" man börja tycker du?
H/malin

Maria sa...

Oh, den härliga julen väntar snart. Men väntan innan är ju nästa det bästa tycker jag, man får gå runt och titta på alla fina saker man tar fram..vet inte men, ett antal kartonger är vell normalt. Själv har jag inte jättemycket framme utan så där lagom mycket så det blir mysigt!