söndag 13 november 2011

Farsdag!

Kopp och mjölk-kanna från Ellis Corner.
Mysig farsdag-frulle på finporslinet.
Presenter.
Vackraste handgjorda koppen (från Ellis Corner) fick
min käre make i farsdagpresent. En kopp till en Kopp :)!

Idag är det farsdag. En riktig mys-dag om ni frågar mig. För visst är det klart att våra fantastiskt pappor ska få pysslas om, uppskattas och få firas lite extra en dag om året. De är de sannerligen värda! Här på the Island firar vi med lite extra lång och god frukost uppdukat med gammalt fint porslin, ett par noga utvalda så presenter (bryggmalet kaffe med hasselnötssmak, mörk lyxig choklad med smaker av julen från lilla delikatessbutiken och handgjord vacker kopp med "Far" skrivet på) och så massor massor av kärlek. Som sig bör! I eftermiddag blir det söndagsmiddag och en tur till favoritfiket för ännu mer "vi-älskar-dig-så-in-i-bomben-(trots-att-du-inte-alltid-dammsuger UNDER-soffan)"-mys! Hur (om) firar Ni Farsdag, goa läsare?

Idag tänker jag lite extra på alla er som er vars pappor finns uppe bland flygplanen i himlen, aldrig haft någon pappa eller önskar att ni haft en annan pappa. Det finns ju alltid någon pappa att se upp till/beundra/sakna/tycka om/älska. Det finns ju fantastiska pappor överallt. Å de är definitivt värda lite extra kärlek just idag!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst..... Ni vet väl om att Ni hittar "Inredningsfrun" på Facebook också? Där får ni lite extrabilder och lite annat smått och gott. Välkomna :)!

5 kommentarer :

Jessica sa...

Ja även här firas farsdag fast vi gjorde det en dag tidigare då barnen är bortlånade idag. Men det var mys och en massa presenter från barnen igår. Hoppas ni har en bra dag kram Jessica

Ninni sa...

Den är helt underbar den koppen; köpte den till min man i fjol, och jag fick mor på morsdag - utan att ha sagt varifrån jag köpt den; lite impad faktiskt :)

Maria sa...

Ja dom är verkligen värda att fira dessa pappor.Jag förlorade min älskade lilla pappa för tre år sedan, en jobbig tid med berabetning, ångest och alla fina minnen...dessutom förlorade jag min fina lilla mamma när jag bara var 17år..är idag 38. Men jag är glad över min egen lilla familj som jag har som är full av värme och kärlek. Ha en skön och härlig söndag.

Mys och hemtrevnad sa...

här firas far med frukost och sen middag och så åker vi runt till mor-far-styv-far också med presenter och fikar....eller äter middag där...kramis semlan

Anonym sa...

Hej, vilken fantastiskt fin blogg du har. Som att bäddra i ett lyxigt inredningsmagasin... Och ett väldigt roligt sätt att skriva. Ville bara säga att jag tyckte om dina sista tankar på dem som inte har en far att fira, och särskilt orden "dem som önskar att de hade en annan pappa". Alltför ofta vill vi bara låta bli att tänka på att föräldrar inte alltid är så underbara... Fint av dig att lyfta fram att den verkligheten också finns. Hoppas ni hade en riktigt fin fars dag och att ni får en fin jul. Ser fram emot att följa din blogg för jul-inspiration. Känner igen mig i känslan av att det kan bli övermäktigt med allt fantastiskt fint pynt som finns, och allt man vill göra/ha.
Vänliga hälsningar
J