tisdag 8 november 2011

Trötter!
Han är lite trötter för tillfället, Lillebror. Ännu en förkylning (det är den tredje på raken som bara har överlappat de andra) har han nu åkt på och jag förstod att det var något lurt när han sov tre och en halv timma (han brukar bara sova max två timmar per dag) igår förmiddag. Å efter en orolig/snörvlig/snorig/hostig natt ligger han nu och sover och vilar upp sig igen. Vår underbara lille snos.

Men trots att näsan rinner och ögonen lika så, är han ändå lika go och glad som vanligt. Precis som att det inte bekommer honom alls. Å det är ju skönt att se, för i mitt lilla mamma-hjärta gör det ont, så ont när ens små juveler inte är friska.

Själv sitter jag och dricker thé (eftersom jag är frussen) och mumsar chokladbollar (eftersom det är gott) och spanar in lite julpynt på nätet. Vad hittar Ni på en tisdag som denna?

KRAM på er!

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Life Of An Angel sa...

Stackars lillebror! Inte skoj när de små är sjuka.. Det gör ju så ont i mammahjärtat!

Jag sitter också och dricker thé. Gott! Och strax ska jag bege mig in mot stan för att handla ännu en hink vitfärg :D

Marianne sa...

Vad de små knotten skall gå igenom! Många infektioner de första åren... men har är alltid lika go och glad!
Kram mormor

Anna (Barfotaflickan) sa...

Stackars liten!! Inte kul att vara förkyld, lider av samma åkomma själv. Men det är ju lättare att ta än när ens barn är sjuka. Har du tips på bra sidor med julpynt? Behöver lite inspiration mellan hostande och snörvlande;-)

Nattmia sa...

Han får krya på sig lille söte lillebror..

Kram Mia

Piffa o puffa sa...

Lillplutten, hoppas han blir frisk snart. Man känner sig så hjälplös när de små lider och man inte kan göra så mycket.
Kram

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Såg ut att sussa gott men inte kul att det är pga sjuka :(
Min goa mamma bjöd oss på middag idag och efter det har de flyttats om llite möbler. Bla har en köpmandisk hamnat på plats!! NU är det slappning i soffan som gäller! Kram!

Mia sa...

Stackars liten... det är verkligen ettriga förkylningar i år känns det som. Min lille skrutt har också varit förkyld länge nu, det vill liksom inte ge med sig... =/ Kram på dig