lördag 5 november 2011

Lull-lull blev annat lull-lull!


Min fina nya tunika blir perfekt till min
fina nya sjal från Nordljus.


Tunika från Gårdby Kafé och Lanthandel.
Bil i bakgrunden från grannen.
Idag var tanken att jag skulle komma hem med lite nytt jul-lull-lull efter mitt besök på Gårdby Kafé & Lanthandel. Istället kom jag hem med lite lull-lull till mig själv i form av sötaste rostfärgade tunikan. Jag menar, ny hårfärg - nya kläder. Eller hur!?! Min käre make förstod dock inte mitt argument ny hårfärg/nya kläder men det är väl ändå klart som korvspad. Amen eller huuuur?!? Får se vad jag mer kan hitta för lull-lull som matchar min nya färg. Kanske ett par coola höstkängor. För dem har jag ju nära håret liksom... typ..... jagmenvisst.....

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst........

"- Hänger du upp kläderna i kristallkronan när du fotar!!!??!!!"

" - Ja......

9 kommentarer :

Helena sa...

Superfin tunika! Måste också åka till Gårdby! Lördagskram på dig!

Louise sa...

Men det är ju klart som tusan att du ska unna dig lite nya kläder nu när du bytt hårfärg...jag håller på dig ;) Som din nya blus är ju en superbra investering till alla dina jeans och din vita fina sjal. Det är så jag brukar lägga fram mina inköp där hemma för Mc Sailor.. att sjalen eller vad det kan vara är en bra investering till det andra i garderoben..;) Om inte det går hem kan man alltid köra på den gamla hederliga "Den här gamla trasan, den har jag haft jääättelänge" för de har inte koll på vår garderob killarna....hehe. Puss o kram på dig och ha en superskön lördag! (du är supersnygg i din nya hårfärg by the way)

Kreativafrun sa...

Vilken underbar tunika! Du passar verkligen i nya hårfärgen, och klart man vill matcha med nya kläder =) Ha en fin helg! // Sara

Life Of An Angel sa...

Så snygg tunika! Och håret blev superbra!

Shopstop-Ann sa...

Men här händer det grejer!! Det var jättelänge sen jag tittade in hos dig (p.g.a datorbrist). Vad SNYGG du är i mörkt hår! Och vad SMAL du har blivit! Nu måste jag verkligen läsa ikapp här känner jag... :-)

Anonym sa...

Jösses människa vad du passar bra i rött! Härlig röd nyans också, verkligen snygg :) Kram!

Anonym sa...

Men åh vilken fin tunika - För oss som inte bor i närheten: Märke på plagget? MVH Helena

Frida sa...

Vilken härlig tunika - perfekt till nya hårfärgen och helt rätt i höst:)

hällkulla sa...

Hej!

Oj, vilka fina o inspirerande höstbilder!! :) Jag förstår bra att ny hårfärg och nya kläder hör ihop!! :) Varm brun hårfärg passar dig verkligen bra!!
Hittade för en kort tid sedan till din blogg och satt den genast till min lista!! Gillar massor ditt lediga sätt att skriva!!

Ha en fin söndag!
Kram
Pi, som är bl.a frisör! :)