tisdag 1 november 2011

Om russin!

Det är höstlovsvecka här på the Island (Japp. The Island=Öland) vilken innebär att Bebis som vanligtvis är ett "15-timmars-barn" är hemma från förskolan denna veckan. Mys! Så nu blir det till att aktivera honom på bästa möjliga sätt eftersom treåringar har mycket spring i benen. Myyyyycket. Tur att han är ganska nöjd med att få gå på promenad, mata hästarna i hagen och gå och hälsa på hönsen hos grannen. Men om han får ett litet bryt (som alla normala treåringar får minst trehundra gånger om dagen) så går det alltid att muta honom med russin. Russin är en riktig livräddare. Bokstavligen. Russin ger glada barn. Russin ger glada mammor. Perfekt. Dessutom är russin lätt att ta med och nyttigare än godis. Perfekt igen!

Så nu ska ska jag och kidsen åka in till stan en sväng. Å russinen? De får så klar också hänga med!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Idag visar jag lite fler bilder från höst-dessertbordet som coola Caroline och jag riggade för ett par dagar sedan. Vi hade lånat en massa rolig rekvisita och blommor från Topiary för att förhöja bakverken ännu mer.

5 kommentarer :

MariCrea sa...

It seems so delicious!
Congratulations
Hugs
Mari

Tascha sa...

Oh my god, your things look sooo great! Many greatings from Austria, Tascha!

Mys och hemtrevnad sa...

Vilken mumsig höstbuffe´...På tal om russin så har jag en rolig anedokt att berätta...Min äldsta dotter Marika, var 7 0ch Elin var 4 år och svärfar fyllde 60 år. Då frågade jag Marika om hon ville våffla håret(krusa med krustång) och då sa Hanna:-Ska Marika ha våfflor i sitt hår, då ska jag ha russin....hihihi kramis semlan

Sandra-Maison de Plaisance sa...

Oh wooooow, it all looks amazing! Bravo!

Anonym sa...

Oj, va läckert! Såg nästan inte ut som äkta bakverk (i positiv mening). Väldigt fina, så duktig hon är! Fint arrangemang också :)