söndag 20 november 2011

I mitt nästa liv blir det kitsch!Att jag älskar jul har ju ingen kunnat gå miste om. Å när det kommer till julgransdekorationer så gillar jag ju det lite mer traditionella slaget. Men i mitt nästa liv så blir det kitsch för hela slanten. Garanterat! För visst blir man lite kär i de små clownerna med blå mössa, eller de sockersöta små cup-cakesen, eller de coola nunnorna eller den babyrosa jultomtedräkten. Tänk att få go lite wild and crazy och pynta granen med dem. Älskart!

Men det får som sagt bli i mitt nästa liv.

KRAM

// Inredningsfrun å inte så mycket kitsch just nu

Psssssst........ Allt julgranspynt har jag fotat på Topiary och du hittar alla mina julbilder därifrån HÄR. Hittar ni något ni gillar så är det bara till att ringa goa Åsa så skickar hon med posten.

6 kommentarer :

Frida Karolina sa...

Vilket roligt julpynt! :) Här är ett tips på goda saffransbullar!

http://fridakallgren.blogspot.com/2011/11/saffransbrod.html

Kram!

Sabina sa...

Gud så söta! Får bli till nästa jul! :)

curlingmamman sa...

Kan vara härligt med kitsch ibland ;) kram

Lotta sa...

Kör på tycker jag! Det går väl finfint att kombinera din stil med såna dekorationer! Kontrasterna gör det bara häftigare!
I ett "vanligt" hem skulle de knappt synas..

White sa...

Det ena förtar inte det andra... Efter en mycket i färg enhetlig kombination av möbler mm, så är det en konst att hitta den rätta finishen av kitsch . Sätt exempelvis in en liten adventsgran på ett sidebord och klä den med lite söta "annorlunda" färgade dekorationer./W

Anonym sa...

Hej, var har du köpt den fina tavlan på hallbilderna, ett hjärta med vit ram? Den är jättefin, vill ha. Tack för en bra blogg. /Birgitta