tisdag 29 november 2011

Ledig!

Klart att My´s Blommor ska ha en egen liten mys-hörna :).
Tanken är att man ska kunna sätta sig och vila benen en stund,
bläddra i lite tidningar och ta sig en pepparkaka eller fem.Idag är jag ledig från butiken (som jag inte äger utan jobbar på timmar i som dekoratör) efter att ha fixat i ordning och gjort julfint där i snart två veckor. Galet roligt är det, men ändå skönt med en ledig dag. Så idag ska bara sitta hemma i morgonrocken och mysa. Eller ja. Jag ska städa lite först.... å tvätta.... å laga mat.... å julpyssla lite.... å ta lite bilder här hemma i dagsljus (det var minsann inte igår). Seeeen ska jag bara sitta och mysa. Eller ja... vi får väl se hur det blir med det..... Det finns ju såååå mycket roligt att göra nu i juletider :).

KRAM på er!

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... Idag visar jag lite bilder från det som jag fixat i ordning i butiken. Har tagit lite övergripande bilder så ni får ett hum om hur lokalen ser ut och hur stooooor den är. Stor yta = mycket att lull-lulla = me like :). Om ni klickar på bilderna så får ni dem i bildspel och ser lite bättre.

7 kommentarer :

Tina Dalemo sa...

Du har en underbar butik!!!


P.s. Länken till butiken i din text funkar inte.

Malins Lantliv sa...

Hej!
Vad fint du har gjort...jag var där i fedags och kikade fanns ju hur mycket som helst.

Jag fastnade för de höga ljusstakarna så en sån fick följa med hem..och lite annat oxå förstås ..

Kram Malin

Anna sa...

Oj, oj, jo, nu får man snart ta ledigt en dag från jobbet för å åka över bron och besöka detta ställe, tiden är ju så knapp i dessa tider och man vill såååå mycket!! Ser ljuvligt ut! :-)
Kram

Att vara någons fru sa...

Du är så jävla duktig. Och om du inte bokar in den 11 februari får du spöstraff.

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så härliga inspirerande bilder du visar. Skönt med en ledig dag mitt i alla stress. Kram maria

Anonym sa...

Åh jag va där i sommras och bara älskade butiken redan då.. Lite avundsjuk av att få fixa på den ytan :-D Lyllos! Och du glömt skriva hur snygg du va i håret, tummen upp - lätt! /Frisören :-)

Levindas Värld sa...

Haha så väl jag känner igen mig i vad du skriver om att vara ledig. Det är sååå svårt att bara sitta i soffan och mysa, som man egentligen många gånger längtar efter. Men som sagt finns det sååå mkt annat roligt att göra också som att fota, blogga, läsa tidning, pynta och dona och grejja och fejja med massa annat att det sällan blir att man ligger å myser å "softa runt"en ledig dag :-)

Va roligt att få jobba som dekoratör! Wow alltså säger jag bara! Du gör verklgen fint :-)

Må så gott!