onsdag 23 november 2011

Världens roligaste hobby.
Idag när jag varit och fotat (och gjort världens snabbaste två-minuters-trapp-pimpning i stormen. Kolla bara på rosetten i enen som står rakt ut) så kom jag på en sak. Jag har ju ta mig tusan världens roligaste hobby; Åka till fina butiker och hjälpa till att lull-lulla och skylta. Ja, galet roligt är det. Kan man jobba med sådant? Jag tänker lite typ "jamen kan du inte komma och skylta om å lull-lulla lite hos oss för vi hiiiner inte" å så enters Inredningsfrun. Typ. Ni där ute i cyberspace. Funkar det så. Eller!?!

Hmmmm.....

Ikväll skulle jag varit iväg på lite julinspirations-mys men jag kom hem så sent från jobbet (min käre make gav mig den där "hur-mycket-blommor-kan-man-lull-lulla-med-egentligen"-blicken) och orkade inte göra ett skvidevutt mer. Jo. Dricka kaffe och äta choklad. Det orkar jag banne mig alltid :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Trappen jag är Topiarys och jag tog lite bilder till deras hemsida.

5 kommentarer :

Michaela sa...

Verkligen världens roligaste hobby =) De vita lyktorna var SÅ fina!

Anonym sa...

Hej inredningsfrun!

Visst sjutton kan man jobba med det. Du är välkommen till min butik. ANYTIME :-)

Kram Linda

Tess - Fröken Fjäril sa...

Jag gillade din idé. Det är bara att börja marknadsföra dig med den nu =)

Epona sa...

Ja det kan man faktiskt jobba med, dekoratör heter yrket :)

Helena sa...

Självklart kan man jobba med det! Skaffa en F-skattesedel och bli frilansande dekoratör! Bara en av alla säljpitchar är ju din blogg - tänk vilken uppmärksamhet butiken kan bonus-få i den, som leder till besök och köp. Moi, till exemepel, är ju ett prima live-exempel på detta. Min mossfyllda ljusstake är för övrigt jättefin här hemma! Kram, och trevlig adventshelg!