söndag 20 november 2011

Konsten att ta kort.

Ett....
..... två.....
.....tre ....
.... fyra...
.... fem ...
... sex....
.... sju...
... åtta...
... nio! KLART!

Min käre make har lärt sig konsten att ta så många kort som möjligt med kameran på under tio sekunder. Å jag har därmed varit tvungen att lära mig att maraton-posera samma tid. Huvudet åt sidan- klick. Huvudet åt andra sidan - klick. Koll ner i marken -klick. V-tecknet klick. V-tecknet igen- klick. Å så några andra panik-poseringar - klick. Klart! Denna fota-fort-som-fan-manin har uppkommit av (som jag kan tänka mig) två anledningar; Den ena är att jag alltid sliter upp kameran och ber min käre make fota två minuter innan vi ska sitta i bilen på väg någonstans very important (å maken himlar med ögonen och ger mig den där "vi-har inte-tiiiiid"-blicken)och den andra anledningen är att min käre make inte direkt är så himlans överförtjust att fotografera.

Iallafall.

Så här såg det ut igår kväll innan jag skulle iväg på galej. Idag ser det inte lika tjohooooo-å-tjohejigt ut här vill jag lova. Men, men. Det är ju tur att man har galet roligt så att det är värt att vara lite... eh... seg så här dagen efter :).

KRAM

// Inredningsfrun som fortfarande lunkar omkring i morgonrocken

Pssssssssssst.... Ni vet väl att ni även kan följa mig på Facebook för lite fler bilder och uppdateringar. Varmt välkomna!

7 kommentarer :

Anonym sa...

ÅH vad FIN du är på ALLA fotona! Du passar perfekt i den nya hårfärgen, fin klänning & fin body med för den delen..:-)

Anonym sa...

Hej från fagersta!!! Du är så himla fin! och passar utmärkt som brunett!!!! eller vad det nu är för färg....men som mörk iaf!
Vilken underbar butik du inrett!! synd att jag her 46 mil dit ;))

Att vara någons fru sa...

Jag säger bara: fjärrutlösare. Det är grejer det.
(Och snygg är du, skitsnygg)

Anonym sa...

Underbar blogg!! Snygg klänning!! Kram Jessica

Anonym sa...

Vilken snygg klänning.Precis min stil.Får man fråga var du köpt den. Kicki

Anonym sa...

Snygg klänning!! får man fråga vart den kommer ifrån?

Anonym sa...

Hej! Är en oskarshamnsfru som precis hittat din blogg! Precis som du har det hemma är min smak. Skillnaden är bara att jag inte får till det så. Min man envisas med ekmöbler överallt. Tavlan bakom dig undrar jag var du fått tag på?
Mvh/ Louise