onsdag 9 november 2011

Hela baletten!

Runt om i vår lilla stad (på andra sidan bron) har det nu börjat ploppa upp julstjärnor, adventsljusstakar, hyacinter, amaryllis och hela baletten. Älskart! November månad är en lång härlig jul-planerings-månad för min del för då letar jag inspiration och går runt och kikar i butiker och surfar runt på nätet för att inspireras. Varenda liten jul-cell (Javaddå. Klar man har jul-celler i kröppa!) bara spritter för att det snart är dax för pynt. Är man ett jul-freak så är man.

Iallafall.

Idag fick jag ett mail där det stod; "Vi är en grupp mastersstudenter från Chalmers Tekniska Högskola som undersöker de mest lästa bloggarna i Sverige. Vi har uppmärksammat din blogg som en av de mest populära bloggarna och skulle vara intresserade av att göra en intervju med dig. Syftet med intervjun är att undersöka vad som driver dig att blogga, hur dina läsare kan påverka bloggen och hur en blogg idag kan användas som inkomstkälla. Detta kommer sedan att användas i en vetenskaplig rapport där ditt bidrag kommer att vara betydande.

Så trevligt! Klart jag ställer upp för vetenskapen liksom. Men det är ju en risk de får ta för med mig i en studie kan det ju gå precis hur som helst. Å det där med att använda bloggen som inkomstkälla får de nog ta och förklara för mig istället för här tjänas det inte många korvören vill jag lova. Får nog ta och fråga dem om tips :).

Nåja.

Ibland kommer de bara över mig. Att Ni faktiskt är ett gäng som läser min blogg. Ni lämnar en kommentar lite då och då, delar med er av egna funderingar och era liv. Det är en himlans trevlig känsla, vill jag lova. Så tack för att ni finns där ute i cyberspace och tack för att ni tittar in här hos lilla mig. Ni är bara BÄST!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst.... Idag visar jag lite jul-fint från Gårdby Kafé & Lanthandel som jag fotade i förra veckan. Håll tillgodo!

9 kommentarer :

Lina sa...

Härliga julbilder! Jag har allt börjat längta lite till att få börja julpiffa lite här och var...

Må så gott!
Kram Lina

Rosor och ruiner sa...

Och tack för att du delar med dig så frikostigt av din vardag och ditt hem! Ha det gott i novembermörkret!

Anonym sa...

Hej! Va jag längtar, har inte Alla jul celler?=)
Jag älskar din blogg, den är såå inspirerande.
Hälsningar Catta oxå from the Island, men tvärs över landet (Orust)

Annas vita hus sa...

Tack för att du finns och sprider glädje med dina fina bilder och härliga personlighet! :)

Anna (Barfotaflickan) sa...

Sååååååå roligt!!!! Vad spännande och se vad den vetenskapen leder till ;-)
Kram Anna

Julias inspiration - inredning o Sött! sa...

Fina bilder.. har blivit mer och mer för vit/ljus inredning även under julen :-)

Mys och hemtrevnad sa...

vad spännande att bli underlag för vetenskapen...hihi...julceller finns det gott om här med...underbar butik du visar...kramis semlan

Anonym sa...

En jätte härlig blogg som jag bara måste läsa varje kväll! Det är som att öppna en tidning eller som att följa en serie.Jag blir så inspirerad att baka,laga mat,inreda,mysa,leva och må gott.
Om du har haft det som ett litet mål i din blogg så har du nått i mål med råge!
Kram

Anonym sa...

Den som är bäst är ju "DU". Som dag efter dag delar med av ditt liv och underbara bilder att njuta och inspireras till. Finns det inget inredningsmuckelimuck i Nobelstiftelsen? Jag skulle anmäla dig dit på studs...Du è bäst! Kram kram Magda =)