onsdag 2 november 2011

Färgsprakande!Häromdagen när vi fotade dessertbordet så sprang vi runt med våra kakfat och fotade runt om i trädgården. Riktigt, riktigt kul! Rekvisita i all ära, men ibland kan man ju bara nyttja vad Moder Jord bistår med. Som en färgsprakande lövhög till exempel. Å till er som undrar så är det sådant vi på the Island gör när man har lite tid över. Ställer kakfat i en lövhög och fotar. Så nu vet ni :).

Apropå färgsprakande så ska jag ta mig till frisören idag och få mitt (tvivelaktigt) blonda hår tonat tillbaka till såsom naturen skapade mig. Readhead! Får se om jag drar på lite extra rött eller om jag går åt det mörka hållet. Det bestämmer jag nog när jag sitter där i stolen och är lite sådär lagom övertalningsbar :).

Så hasta la vista, darlings. Nästa gång vi ses är jag lite mer färgsprakande (än vanligt ;)!!).

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Lina sa...

Verkligen en underbar fotokavalkad dom senaste dagarna, vilka underbara bakverk hon gör...

Det ska bli spännande att se nya frisyren och färgen...

Kram*

Casa bianca di Mia sa...

Men vilka härliga bilder!!
Det ska bli kul att se resultatet efter frisörbesöket. Jag har just nu utväxten from hell, så jag skulle också behöva en tid.. asap. :)

Ha en fab dag*!
Kram Mia

Sophie sa...

Visst blir man sugen på lite röd färg i håret på hösten...
Effektfullt också, och vackert, att använda vad naturen bjuder när man fotar. Har själv tänkt använda lövhögen här ute, men har inte riktigt kommit på något bra än! Men nu fick jag lite tips...;-)

Lycka till hos frissan! Hoppas du visar resultatet senare under dagen!!

Kram, Sophie på Hammarö

Jessica sa...

Ja visst är det ljuvligt med alla färger ute, å så solen och alla plusgraderna:-) Förra året hade vi snö den här tiden kram Jessica

Tina sa...

Vilka underbara bilder! Jag gillar verkligen hösten!

Anonym sa...

Spännande nu väntar jag på bildbevis från frissan :) Ha en bra dag! Kram

White sa...

Kommer att bli så bra med mörkare frisyr. Du passar bäst i lite mörkare färg. Det blonda ser inte riktigt naturligt ut. Sedan gör du naturligtvis som du själv vill. Kul med förändring. Spännande, och tufft av dig!

Casa of Mia sa...

HÄrliga bilder, gott och vackert!