lördag 25 augusti 2012

Praktiskt före snyggt!


Numera har vi ju två små killar som vill sitta och kolla på tv här hemma på the Island. Det är fortfarande den lilla tv:n som gäller (De får, men vill helt enkelt inte kolla på den stora. Don´t ask me why!) och tills vi har hittat på någon bättre lösning så ser det ut så här i vardagsrummet på ovanvåningen. Not so fancy schmanzy, men det får funka. När det kommer till våra underbaringar så går ju faktiskt praktiskt före snyggt :).

Nu, krypa till kojs. Snart, sova (och förhoppningsvis inte bli väckt klockan fem)

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

evalevabo sa...

Kul med grabbar. Själv 2 killar. Enkelt, smidigt. Inget tjejgnäll om kläder och smink. Killar är absolut enklast. Ska ni ha mer barn ???
Ha de fint
Eva

Browneyedgirl sa...

*skrattar* Ja visst gör man allt för sina underbaringar. Dessa små fåtöljer är ju söta =) När mina var små hade dom en jätte tiger i vardagsrummet att sitta på.
Hoppas ni får en härlig dag! Kram

Anonym sa...

Godmorgon! Nu lämnar jag mitt lilla avtryck. Hittade bloggen via House of Philia och har följt dig ett par veckor. I like U!
Ha en fin dag.
Kram Jenny

Anonym sa...

Hej, hittade "dig" igår och det blev en sen natt då jag inte kunde sluta att kolla på alla inlägg, det är ju några stycken :). Kommer att titta in här ofta kan jag säga. Gillar din stil så tack för att du delar med dig av ditt liv!Måste fråga om en sak som jag tycker är fult, var gör du av skivor/filmer, alltså förvara dem? Kram från Annette

Lina sa...

Hej! Ni verkar ha det så fint ändå, så vad gör väl en stor dumburk i ett hörn^^

Jag undrar två saker:
Varför får man aldrig se din man? Skulle man kunna få det? Nyfiken! :)

Och... Visst var väl du med i halv åtta hos mig? Finns det möjlighet att se de klippet igen? Eller måste man rota bland tv4as klipp och betala för det? :/

Må gott!
/Lina