tisdag 27 september 2011

Höst-fint!Idag har livet återvänt - tjohoooooooooo! Tänk vad lite blåbärssoppa och kokt vatten kan göra för kroppen :).

Idag ska jag försöka att först och främst peta i mig lite mat (så att jag kan stå på benen utan att det känns som om man slurpat i sig one too many Cosmopolitans) och sedan tänkte jag försöka göra lite höstfint utanför entrén. De vita pelargonerna slutar ju för tusan aldrig att blomma, men nu får de åka in till de andra pellisarna i förrådet och bytas ut mot lite ljung.

En riktigt härlig dag önskar jag er, alla goa läsare. Tack för att ni fortsätter att titta in!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst.... Idag visar lite bilder från vårt sovrum. Fler nytagna bilder hittar ni här. Håll tillgodo!

Pssssssst.... Tack kära du, för att du tipsade mig om vad som skrivits om mig idag. Tror ni att jag lämnat en kommentar???

10 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!
Ser höstfint och charmigt ut hos dig om vanligt!

Följer både din och skogslyckans blogg och sänder dig styrkekramar också, precis som jag gjort till henne. Ni har båda fantastiskt fina hem om man frågar mig personligen!

Tänk vad en tävling kan ställa till med! Vårt hem kom inte ens med till final, men jag tycker att vårt hem är charmigt ändå! Ta det för var det är, en tävling!

Sen kan man ifs tycka att det är förjävligt att det ens går att fuska i tävlingar, för då är det ju ingen tävling längre...Tyvärr verkar det som om hela mänskligheten fuskar lite när det främjar den själva...

Sköt om dig och låt inte detta tynga dina axlar...som sagt styrkekramar till dig med! Kramis semlan (mys och hemtrevnad)

Anonym sa...

Käraste Marika. Jag har nu följt din blogg i ett år och det finns inget i denna virtuella värld som kan göra mig så glad! Du är BÄST! Din blogg är mitt lyckopiller och när jag nu flyttat till större lägenhet och håller på att inreda är den min stora inspirationskälla.

När jag läste vad den där bloggerskan skrivit, om att du och dina läsare "smutsat ner" henne blev jag så FÖRBANNAD så jag kokade. Jag är fortfarande helt ursinnig. Kan folk inte läsa??? Varenda människa som bara kastar ett snabbt öga på dina inlägg kan väl se hur det egentligen står till! Du har ju inte gjort något fel överhuvudtaget. Du har aldrig uppmanat oss till fusk. Du upptäckte en brist i systemet, det är allt. Sen att du har raggat röster; det får man väl ta mig tusan! Hur skulle tävlingen annars avgöras?

JAG HÅLLER PÅ DIG!
/ES

Mickaela sa...

Hej Marika!
Vill tacka för en helt underbar blogg. Hittade hit via en länk på facebook. Har nu följt din blogg ett par månader och den är verkligen beroendeframkallande :) Tittar in flera gånger om dagen!
Jag driver ett litet företag och skulle gärna vilja skicka dej ett par grejer, som jag tror skulle passa bra hemma hos dej. Vore detta av intresse så skicka din adress till mej farmorelinssockertopp@hotmail.com
Ha en toppen dag.
Kram Mickaela!

Anonym sa...

Bra att du lämnade en kommentar! Hon verkade ju tyvärr missuppfattat hur du egentligen skrivit på Fejjan och på bloggen! Du har ju absolut INTE uppmanat OSS till att fuska!!!

Hejja dej =) /// Charlotte K

Anonym sa...

Jättefina bilder, som vanligt, på ditt charmiga hem! Har följt din blogg länge, länge och har alltid tyckt att du skriver med värme och humor! Du är bäst Marika!! Kramar Ella

Linda sa...

Var och när ska du ha loppis i helgen?:)

Johanna sa...

Hej!

Kikar in här ibland...
Kände att jag måste säga detta:
Utan att känna dig det allra minsta kan jag med full säkerhet säga att du är "äkta vara", jag gillar din inställning till saker och ting, du fokuserar precis som jag på det som är viktigt för dig livet. Lägger din energi på det som du finner viktigt. DET ÄR LIVSKVALITE, jag älskar när jag hittar människor som är tacksamma för det dom har och inte gnäller om allt dom kan komma på. Även om man ibland måste få gnälla av sig lite å det med all rätt;)
Man slutar iallafall aldrig förvånas å mycket ska man höra innan öronen trillar av...så du snälla jag hoppas du är så klok att du inte låter "dessa" avundsjuka människor suga ur dig någon näring..det räcker väl med Ingvars ceasar sallad, hahahaha (sorry, hihi). Fortsätt i din stil, kör ditt race..och fortsätt stampa ner foten när du tycker att nån går över den berömda gränsen.

Take Care och All kärlek till dig

Lena A sa...

Jag har följt din blogg i ett par månader drygt nu tror jag och du har sån värme och humor i allt du skriver.
Samma humor har du haft i dina röstraggningsknep ju. Jag kan inte se vad som är så upprörande. Jag avskyr verkligen fusk av alla dess slag men har inte någon gång uppfattat dig som fuskare. Jag uppfattar dig som målmedveten och som väldigt gärna vill vinna denna tävlingen, såklart, varför skulle man annars vara med?.
Jag tror faktiskt inte att skogslyckan heller fuskar, ingen annan deltagare heller för den delen. Jag får någon känsla av att någon bara har lust att jäklas. Någon som njuter av att sitta bakom skärmen och se hur tjafset håller på. Men det är ju som sagt bara min känsla.

Hejja hejja, du är så bra på att blogga!!

Anonym sa...

Mycket fint, har du sytt gardinerna själv eller köpt dem??? De är så fina!!!

Anonym sa...

Varför kunde inte tävlingen ha gjorts lite enklare? En stjärna för en poäng, två för två poäng o så vidare.. Inte att man kan rösta ner nån annan. Tycker såklart inte heller att du har fuskat som vissa påstår!! Go for it!!