måndag 26 september 2011

Favorit-fynd!
Nu för tiden har vi i vår lilla familj inte lika mycket tid över att åka iväg på auktioner och loppisar som vi kunde innan. Förr åkte vi ofta iväg och kom hem med både det ena och det andra fyndet. Vårt lilla gråa "vitrinskåp" (som jag visat måååånga gånger här på bloggen) är ett av våra absoluta favorit-fynd här hemma. Det är ett nyproducerat skåp (som är tillverkat av gran och doftar därför så där härligt när man drar ut lådor och dörrar) var grålaserat när vi köpte det. Har vid ett par tillfällen tänkt att måla om det men ångra mig alltid. Grått är flott liksom :)! Bakom de två glasdörrarna gömmer sig både hyllor och utdragbar vinförvaring. Eftersom ena dörren var sönder så fick vi skåpet för ett väldigt överkomligt pris. Ett perfekt auktionsfynd helt enkelt.

Har ni något favorit fynd hemma hos er, goa läsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Inatt har jag haft hela Rio-de-Janeiro festivalen på besök i min lilla magen och jag känner mig som en urlakad disktrasa. Så idag blir det horisontellt läge och vätskeersättning för min del. Tjibi! Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Lillebror sover redan i vår stora säng så det är bara till att krypa ner under täcket som nu är uppvärmt av 10 kg kärlek. Mys!

7 kommentarer :

Anonym sa...

Hej inredningsfrun! :-)

Jag gillar verkligen skåpet. SÅ fint. Det förstår jag ni är nöjda med.

Jag har inte heller tid att springa på loppisar och auktioner längre, men jag handlar en del via auktionsverk (internet) till min butik och då slinker det såklart med ett och annat till hemmet också ;-). Det senaste kan du se på mitt andra inlägg på startsidan.

Ha en underbar dag på the island!

Kram Linda

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Hua! Pigga på dig!!

Skåpet är jättefint och känns ut att passa bra i sin gråa outfit! :)
Jag som har all tid i världen GLÖMMER bort att svänga in på alla loppisar jag ser. Hur kan det hända??

Ha det så bra du kan idag!

Anonym sa...

Är stormförtjust i skåpet! Letar efter nåt nytt till vårt v-rum och ett sånt skulle vara perfekt! :-) Du skrev att det var nytillverkat, vet du vart det kommer ifrån?
Krya på dig!

änglamakerskan sa...

tycker verkligen inte du ska måla om skåpet, det är så fint som det är.
det blir inte så mycket lopps för min del heller, har ingen bil så jag skyller på det ;)

ha en fin måndag och krya på dej!
/kräm

Josefine Laul sa...

Superfint skåp, verkligen!

Susanna sa...

Hejsan

Jag funderade just om de var ditt favvo skåp. Och nu förståd jag det, helt klart min smak med.
Jag samlar på porslin & en kanna gav över 100 spänn för att den var så snygg & jag ville bara ha den. Kanske är den en av mina favvo av många kannor & porslin ? :)
Ha en fin vecka
Krammiz
Sussi

Tess - Fröken Fjäril sa...

Ett vackert skåp ni har.