torsdag 1 september 2011

It´s up to you!Sötaste mini-fejk-olivträdet kommer från Topiary.Ni har fått mig att fundera lite, goa bloggläsare. Så idag gör jag en liten undersökning här på bloggen. Ni ska helt enkelt få vara med och avgöra om det skulle vara intressant att "Inredningsfrun goes Facebook". Japp. Jag tänkte bli lite modern och allt ska ju "Gillas" på Facebook nu för tiden, så jag tänkte att det kanske var en bra idé.

Där tänkte jag i sådan fall att jag lägger upp sådant som kanske aldrig hamnar på bloggen, lite extra bilder, videoklipp etc och så klart så uppdaterar jag ju mer ofta där än på bloggen. OBS! "Inredningsfrun" på Facebook blir alltså ett komplement till bloggen (till alla er som bara inte kan få nooooooog av mig och alla mina knäppheter :)) och kommer inte påverka bloggen på något sätt alls. Bara till det bättre i sådan fall :). Å så blir det lite mer personligt eftersom jag också får lära känna er lite bättre.

Så. It´s up to you! Om ni tycker att det är en bra idé med "Inredningsfrun" på Facebook så klickar ni helt enkelt i rutan (under inlägget, där mak kommenterar, står det "Reaktioner" och sedan kommer det olika rutor) där det står "Intressant" om ni vill ha "Inredningsfrun" på Facebook. Så även om ni inte brukar lämna kommentarer så kan ni väl iallafall klicka i rutan för att ändå lämna ett litet avstamp. Iallafall.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssst.... Idag bvisar jag lite blandat från vardagsrummet. Igen :). Håll till godo!

12 kommentarer :

Jeanette S sa...

Hej Marika!
Länge sen , jag är så dålig på att logga in och lämna kommentarer , MEN jag läser din blogg every day i alla fall. Kul förresten att du blev så glad åt tavlan som jag gjorde:) det värmde:)
Jag tycker att du självklart ska vara med på Facebook, där är vi många som är inne flera gånger om dagen , och du kan nå så många härliga människor på detta sätt:)och så får du ju en bättre bild av oss bloggläsare också. Ha en underbar dag, jag är hemma från jobbet idag med tjock hals och lite feber, ska lägga mig på soffan med en inredningstidning och dricka lite härligt te!

Anonym sa...

Hej, Marika jag vill ha dig inredningsfrun på Facebook. Har skickat en vänansökan till dig. Jag följer din fina blogg men har inte lämnat kommentar på väldigt länge. Mitt privatliv är väldigt jobbigt just nu och jag har varit nere i en downperiod en längre tid.

Kram Renate

Caroline Dourén sa...

Det är ju klart att du ska göra det!! *klappar händerna*
Vi vill se dig och dina fantastiska bilder på fejjan så kör igång nu :D!!!!!! Stor kram!

Maria Vicente sa...

Adoro o branco, lindo demais.
Tenho um cavalinho desse genero só que tem cores, talvez pinte assim de branco. Fica uma maravilha.
Beijo e feliz quinta-feira

Anonym sa...

Åhhh men SJÄLVKLART!!! Inget att ens fundera på!!!! Du är ju en så´n idé spruta & kan ju göra världens gråaste dag till en riktig mysdag med dina tips o trix!!! Perfekt för mej som också går hemma o är f.ledig =)
/// Lotta i Blekinge

Marina sa...

Gilla gilla gilla Inredningsfrun på "Fejan"!

Therese Wahlström sa...

Klart inredningsfrun ska va med på fejjan! :)

Anonym sa...

Varför skriver du inget om att du vunnit tävlingen?????!!!!!!

Grattis förresten ;)

Barfotaflickan sa...

Håller med ovanstående - Go for it ;-)
Kram Anna

Sofie Vesterblom sa...

Ja gå med i fejjan!!
Mvh Sofie

Sandra sa...

JA, kom till facebook:) jag läser din blogg varje dag och ser fram emot att få se dig på FB med:D

Anonym sa...

Självklart ska du vara med på Facebook!!
Kram MiaF