lördag 10 september 2011

Hur det hela började!

Allt började med en strykbräda. Jo. Så VAR (bloggens först inlägg) det faktiskt! Nu vet ni vad ni kan kolla på om ni har tråkigt i dag. Enjoy.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst...... Istället för att sitta och gå igenom inläggen och sätta etiketter, blev det att jag satt och kollade igenom alla gamla inlägg här på bloggen. Snacka om nostalgi :).

3 kommentarer :

Anna F sa...

Jag kommer ihåg när jag började följa din blogg... märkligt nog var vi på Öland på husvagnssemester. På kvällarna satt jag och surfade och hade precis upptäckt Styleroom och ramlade där in på dina album och kom på så vis vidare till din blogg. Via styleroom och din blogg upptäckte jag den värld av inredning som finns på Internet och mitt sovande inredningsintresse väcktes till liv igen. Härligt!

Vi var på Öland första helgen i juli... så jag har varit med nästan från början.

Ha det gott å fortsätt blogga! Det förgyller min föräldraledighetsvardag. (Har varit hemma i lite över tre år nu)

//Anna

Lina Renström sa...

Hej!!

Lite skillnad på inlägget då och dom du skriver idag... :)

Det är roligt att vi får följa med på din resa genom livet och får ta del av alla dina smarta tips och ideér...

Ha en skön helg, tycker att du kan åka å mysa OCH baka nåt gott hemma också... :)

Kram*

White sa...

Det var ett tag sedan. Har tagit mig en liten nostalgitur/return på din sköna blogg. Var tillbaka till julen 2009. Ser att det var lite "rödare" på den tiden. Annars är det sig ganska likt. Det är dock "endast" på barnen det syns att åldern/åren blir fler. Tycker att du var fin i utslaget hår.