fredag 23 september 2011

Någonting mitt-i-mellanSmå smyckesaskar i glas kommer från Nordljus
och smycken från Zweet´s.
Vackraste plagget i garderoben får hänga framme som en reminder
att jag behöver shoppa lite nytt och fint att ha på mig.
Tunikan kommer från Nordljus.

I vårt sovrum har vi en liten garderob som är ett mitt-i-mellan-ting mellan en walk in closet och en step in closet. För min del gör det inte att den inte är speciellt stor eftersom jag mest kastar in mina kläder där. Bokstavligen. Nåväl.

Vi har hitta en stomme från Ikea (ungefär 30 sm djup vilket inte är speciellt mycket) på den väggen som är fönsterlös (in till höger på bilden, men det syns inte). Där kan man både hänga och vika in kläder. Dessutom finns det en sådan där insats för skor (som man kan dra ut) från Ikea som är superbra till alla "fin-skor". Framför dessa garderober har jag fixat en lina och ett skynke som går att dra för så att inte kläderna blir solblekta då fönstret är precis mitt emot. På kortsidan av garderoben har vi platsbyggt öppna hyllor med hjälp av konsoler och hyllor. Jag tyckte att det blev luftigare och att det blev ett annat djup i garderoben eftersom den är så långsmal.

Ja. För övrigt är garderoben ganska trist (behöver verkligen hitta lite nytt att piffa upp mig med). Men idag får ni iallafall se lite bilder från den. Så håll tillgodo, för det lär nog dröja innan ni får se den igen :).

KRAM

// Inredningsfru

Psssssssst..... Jag och Bebis har precis bakat hitte-på-kaka (dock utan nötter för det var slut) så ny doftar det ljuvligt gott av äppel/kanel/kardemumma i hela huset. Härligt!

6 kommentarer :

Helena sa...

Trevligt! I helgen påbörjar vi projektet "Renovera vår walk in closet". Jag är taggad! Olof? Not so much... ;-) Trevlig helg på dig!

Vita Hemligheter sa...

Fin liten garderob, bra att ha:)
Trevlig fredag!
Kram Emma

casaofmia sa...

Fina bilder och fin blogg, trevlig helg.

Anonym sa...

Hoppas du inte vinner tävlingen så mycket som du har tjatat och bönat och tiggt om röster!
Önskar bara den vore över snart så man slipper läsa ditt tjat om den!!!!
Suck!
Det bästa hemmet vinner ju och det finns tusentals andra mycket vackrare hem så ert är INTE det enda. Förstå det.

Candylei sa...

Your closet is so bright and beautiful. Where do you keep your shoes? ;-) the basket with quilts, especially the rose one, I love!

Anonym sa...

Hej! Jag är inte någon van bloggläsare, men för några dagar sen letade jag runt lite för att se om det var nån blogg med lantlig inredning som jag skulle kunna tycka om. Jag hittade din blogg och tycker att den är jättemysig. Massor av fina, fantastiska bilder och jag tycker att du skriver på ett behagligt sätt. Tack! Jag kommer nog att titta in till dig lite då och då för att få lite inspiration. Jag önskar dig en härlig date ikväll med din man. (Kul att du skriver att din man betyder mycket för dig, oftast hör man bara om barnen.)Tack, tack och på återseende.