torsdag 29 september 2011

Sommarens sista och loppis info!

Sommarens sista luktärtor......
...... myser i sötaste lilla vasen från Nordljus.

Igår plockade jag in sommarens sista luktärtor. De får nu stå på bordet i vardagsrummet där sprider de en ljuvlig doft och en vag förnimmelse av sommarens som varit och det blir lite "bye-bye-summertime" och "tjenixen-å-varmt-välkommen-Herr-Höst", typ.

Idag har vi hur mycket som helst på tapeten. Massor ska fixas inför loppisen imorgon; Bord och stolar ska släpas ut till framsidan, loppisborden ska på plats, loppisgrejorna ska plockas fram, skyltar (så att ni hittar) ska skrivas, fram-å-till-baka-kaka ska bakas så att ni kan köpa lite fika, måste fixa växelkassa och lite annat smått och gott. Roliga saker på tapeten idag alltså :). Tjohooooooo!

Till er som funderar på att komma hit och fynda/fika så gäller följande tider;

Imorgon, fredag, börjar vi plocka fram sakerna till loppisen klockan 12.00 (var beredda på ett mindre välorganiserat kaos) och sedan håller vi öppet till runt 18-19 rycket beroende på hur trötta kidsen är.

OM vi har mycket saker kvar att sälja kommer vi även att hålla öppet loppis + fika på lördag förmiddag från kl.10.00 och framåt. Men det får jag lov att återkomma med och lördagen är alltså inte helt spikat ännu. Hoppas att ni har överseende med dessa lite luddiga tider.

Nä. Här kan jag inte sitta och hänga. Nu jäklars ska det fixas och donas. Tjohoooooooo!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Anonym sa...

ja nu får man plocka in de sista förskrämda blommorna från sommaren...så spröda och sköra...tavlan du visade i förra ilägget blev jättefin! Enkelheten är ofta det bästa! Tack för en inspirerande blogg...kramis semlan (mys och hmtrevnad)

Anonym sa...

För oss som inte vet vart på the island ni bor men vill och kika på loppis iaf, hur gör vi (eller ja, jag och hunden ^^) =)

Anna i Hallsberg sa...

Varför har jag sååå långt till Öland?? Vill ju gärna träffa dig och gå på din loppis..säker på att det finns många fina fynd! Lycka till! Kramis Anna i Hallsberg

Anonym sa...

Det är nu jag önskar att jag bor på Öland..Jag bor på sveriges framsida(västkusten) och det blir lite långt då..I framtiden kanske du skulle kunna tänka dig att sälja över nätet??