onsdag 14 september 2011

Jag är redo!
Än så länge har det varit en fin september här på the Island. Jättefin faktiskt. Så fin att jag nästan tycker att det snart kan bli lite regn och rusk. Som ett klassikt höstväder brukar vara, helt enkelt. Men icke! Här lyser bara solen och jag tänker att det är lite av ödets ironi. Hela sommaren har jag ju tok-stirrat upp mot molnen och liksom försökt psyka bort dem så att solen ska titta fram. Nu när solen äntligen är här, står jag med samma blick mot skyarna och försöker få bort den. Hmmm.....

Så kämpa nu lite molnen. Komsi, komsi! Jag är redo för höstrusk nu så bring it on!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst..... En god vän till mig håller på och skördar sina pumpor för fullt. Som en färgexplosion ligger de på den varsamt handlagda öländska stenmuren (japp, rock by rock har hon lagt stenmuren) och längtar nog lika mycket efter höstrusk som jag. Eller det är vad jag inbillar mig iallafall :).

5 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Pumpor är verkligen höst för mig! Så vackra bilder, tack för den färgkicken;) Kram Johanna

*Seelenstübchen* sa...

Your blog is so wonderful, I love your pictures
♥-Doris

Anonym sa...

Åhh vad fint med massa färg :-)
Satt faktiskt igår och kikade på sina bilder och undrade om ni hade sol...dina bilder blir ju så ljusa och fina ;-) Mina bilder återspeglar just nu just höst och molnrusk :-)
Kika gärna in om du vill :-)
Mvh Anja

http://vitamoblerochbarnbus.bloggplatsen.se

Anna F sa...

Det är på västkusten som höstrusket är... vi har inte sett solen på lääääääänge!

Anonym sa...

Höstrusket är i Boden.... här har det regnat nästan oavbrutet i en vecka nu. Jag är så less så det är inte klokt. Skicka du hit solen så ska du få höstrusk av mig ;-)
Kram MiaF