onsdag 7 september 2011

Sanna mina ord!


Vad jag tycker är helt fantastiskt är att det är så spridda skurar på er läsare. Ni som kikar in här är båda andra mammor, farmödrar, mormödrar, barn, gifta, singlar, inredningsintresserade, inte så inredningsintresserade, gamla och unga. Ja, vissa är till och med så unga att det nog inte riktigt hänger med på allt jag skriver här på bloggen eller bara läser lite hipp som happ sådär. Jag menar, när någon kallar mig "osportslig" eftersom jag "ber folk att rösta ner de andra bidragen" så måste det ju betyda att man inte riktigt hänger med på det som faktiskt skrivs här på bloggen. För sanna mina ord så har jag aldrig bett er att rösta ner de andra bidragen. Bara att ni KAN rösta på de andra bidragen precis lika väl som ni kan rösta på oss. Så. Enough said.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst...... Ser ni att "H":et nu äntligen är på plats. TACK söta Malin för din hjälp! Å angående mina orkidéer så behöver ni INTE ha ytterligare en plastbunke om ytterkrukan håller att fylla med vatten. De jag har här hemma är ofta lite krackelerade och med hål i botten och därför använder jag av klippta yoghurtburkar som jag fyller upp med vatten och sedan ställer ner orkidén i. Nu vet ni, igen :).

6 kommentarer :

Anonym sa...

Go inredningsfrun!!!!! Wiii jag håller på dig! K. 25år och tvåbarns morsa:-)

Anonym sa...

Stå på dig! Klart man vill vinna :)

Anna i Hallsberg sa...

Det var den dummaste kommentar som jag hört!! Klart du får röstfiska...hela din blogg handlar ju om inredning mm... Grundar sig enbart i avundsjuka för att du har många som ÄLSKAR din inredn.stil och vi röstar enbart för det <3

Anonym sa...

Mäh,,,,ahhh... folk ska ju ta mej tusan ha åsikter om allt...jag hade också velat fiska röster om jag var i din sits o jag har gett dej 5 stjärnor för att jag VILL att Ni ska vinna!!! Du tvingar ju inte mej direkt ;-)
Håller tummarna!!! Charlotte i Blekinge

Anonym sa...

Var kommer HOME-bokstäverna hamna?? =)

Jenny i Växjö sa...

Hoppas att du vinner Marika!! Jag har gett dig 5 stjärnor...för att du verkligen har Sveriges charmigaste hem :)!
Kram