måndag 5 september 2011

Nu kör vi!

När Ni ser den här bilden så har ni hittat rätt :).

Nu får det bära eller brista men livet är för kort för att inte våga chansa. Så nu KÖR vi!!!! Inredningsfrun goes Facebook here weeeeee coooome! Tjohoooooo!

KRAM

// Inredningsfrun med splirrans ny Facebook-sida

Psssssssst..... Ni söker alltså på "Inredningsfrun" på Facebook och inte mig som privat. Jag vet fortfarande inte hur man får "Gilla".-knappen hit till bloggen men jag ska försöka fixa det under kvällen. Om någon kan tipsa mig så är jag tacksam.

4 kommentarer :

Mitt vita sköna hem sa...

Har gillat "Inredningsfrun" på fejan nu! Kul att följa dig även där! Ha det gott! //Liv

PRALINER sa...

Kul :-), trycker såklart gilla om jag dyker upp på FB! Krya på dig! Jackie

Jenny sa...

Hej! Trevlig blogg du har, väldigt fina bilder :-)

Är det en sån där gilla-box du vill ha på din sida,"gilla mig på facebox", där man ser medlemmars profilbilder? Så skall du börja med att skapa din sida på facebook och sedan följa instruktionerna här: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/. Är det en vanlig gilla-knapp till dina inlägg du vill ha så finns en bra beskrivning här: http://www.bloggerplugins.org/2010/04/facebook-like-button-for-blogger.html. Hoppas det ordnar sig och lycka till
Hälsningar Jenny

Anonym sa...

Hello to every body, іt's my first go to see of this webpage; this weblog carries awesome and in fact good stuff designed for readers.
My website > facebook software engineer salary