tisdag 27 september 2011

När ni ser det här.....När ni ser det här så vet ni att ni hittat rätt! För här bor vi. Jag, min käre make (och tillika Inredningsnörden), Bebis och Lillebror. Vår lilla familj. I en relativt liten by, på en relativt lugn gata, i ett relativt nybyggt hus.

Vi är verkligen "familjen-hemma-gris" (ni vet sådana som gärna bara sitter hemma och myser med kidsen och moffar en massa gottis i soffan) och tillbringar mycket tid och kärlek på vårt ljuvliga hem (klart att jag tycker det är ljuvligt, eftersom de jag älskar mest i världen bor där). Hemmet och intresset för att lull-lulla i hemmet var just en av anledningarna till att jag började blogga från första början. Därav "Ljuvligt-Hem och Inredning". För att jag bloggar om allt jag tycker är ljuvligt i livet, hemmet och om inredning.

Så. Jag kommer att fortsätta att blogga så länge jag fortsätter att finna ljuvliga saker i livet, så länge jag har ett hem och så länge det finns inredning. Så var beredda på att dras med mig läääänge till :).

KRAM

// Inredningsfrun som om 60 år kommer jag att vara äldsta tanten på hemmet som sitter med lapen i knäet och bloggar :)

Pssssssst...... Det är många som maila om tider mm angående loppisen vi ska ha nu på Skördefesten. Loppisen är på fredagen och EVENTUELLT på lördag förmiddag. Jag åter kommer med mer exakt info på torsdag.

7 kommentarer :

FruSol sa...

Ser verkligen mysigt ut.
Efter dagen så kan jag verkligen säga att det enda som räknas är familjen. Ta hand om de som står dig närmast och njut av den tid ni har tillsammans.

Älskar din blogg och blir alltid såå inspirerad. Hoppas du nu håller vad du lovar ovan.... ;-)

Anonym sa...

Det ser vi fram emot - att dras med dig! Alltifd lika roligt att besöka din blogg och läsa dina tokroliga inlägg och smittas av din glada och positiva inställning!!

Ni har ett sådant underbart vackert hem och Du inspirerar massor!

Så du får nog dras med oss med!

Kram Linda

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Väldigt tjusiga bilder på ert fina hus!
*inspiration*

...Familjen är viktigast i livet:)
Ta hand om varandra!

Kram från Australien♥

Anonym sa...

ja familjen ligger också mig närmast hjärtat. Min gubbe är inte inredningsnörd till min stora glädje, jag vill ju bestämma allt sådant själv hihi....fast han får gärna betala och tycka att jag gör så fint sååååå...hihi..ha en underbar dag! Kramis semlan (mys och hemtrevnad)

Susanna sa...

Hejsan

Ja du, Ni har ett fint hus. Och invändig!!!
Förstår att du kommer att sitta där med laptopen i knäet på ålderns dagar :) & gubben din hänger säkert med på ett hörn. De hade jag redan räknat ut :)

Och det viktigaste är ju familjen, sitta och gosas i soffan fram tv:en.

Ha en bra dag & ta hand om varandra
Krammiz
Sussi

Rosi sa...

Hej!
Har läst din blogg några veckor nu. Jättefint upplägg och intressanta inlägg finns det i din blogg.
Ni bor i ett fantastiskt fint hus. Förstår om ni gillar att vara hemma och mysa på hela familjen.
Såg ert staket som ni har vid sidan av huset, gjort av ribbor. Vi hade tänkt göra om vår bro tll liggande ribbor och undrar vilken dimension ni har på dem.
Önskar dig och din familj en trevlig avslutning på denna vecka och en trevlig helg!
/ Rosi

hemfeminin sa...

Varför gillar jag ditt hem?

Detta är ett typiskt svenskt hus, traditionella och romantiska – speciellt för oss utlänningar. Planlösning av huset är perfekt. Mina favorit platser är matsalen med gustavianska möbler och terrassen.

Hemmet är inrett i lantlig stil, men inte „kitschy.” Du har en säker smak. Hela huset är inrett utan att bryta stil, utan att vara kitschy. (Man skulle kunna tro att det är en självklarhet i Sverige, landet av design, men när jag tittar på några populära rivaler i ”Sveriges charmigasta hem”, det verkar inte vara så ..)

Varför gillar jag din blog?

Du är en väldigt positiv person. Du ser det goda i varje liten sak och visa oss. Du lär oss att njuta av livet och uppskatta det. Talesättet "njut varje minut" är med dig dagens praxis.

Du ger oss goda idéer och visa ditt liv, din familj så naturligt, hur de faktiskt är.
Och du är en god människa! Detta är kanske den viktigaste.

När jag tittar på dina bilder, jag längtar till Sverige, vill bo där, i detta vackra land.
Med din fina blog gör du sekundär ditt land populär över hela världen. och det är herligt.
tack för dig och kram

Susanne (alias Hemfeminin)


(Ps. Jag talar lite svenska, men mina inlägger översätter jag från tyska, med hjälp av Google. Det är möjligt att översättningen är inte alltid rätt.
Men jag hoppas du förstår vad jag menar.)