tisdag 6 september 2011

Gott humör!
Idag känner jag mig (trots totalt sönder-snorad och illröd näsa och förkyld-pluffsiga ögonhålor) ändå på gott humör. Dels för att jag fått NIO timmars välbehövlig sömn och av ytterligare en anledning som ni kommer att få se på videobloggen lite senare under dagen. Iallafall.

Himlans kul att så många hittat till mig på Facebook. Ni gör mig glad ända in i hjärteroten ska ni veta ,goa läsare.

KRAM på er.

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Idag bjuder jag på lite bilder från vårt kök. Håll tillgodo :).

5 kommentarer :

Hanna Runesdotter - mamma till Thristan och Thexas sa...

En liten undran bara. Vart sitter barnen och äter? Eller sitter de på vanliga stolar? Kram från en nyfiken.

Petra sa...

Den där bänken i ert kök är ju förbaskat fiffig! Mycket bra!

Caroline sa...

Jag har följt dig sen du startade men lessnar aaaaldrig att se ert underbara kök!! :) Kram!

Anonym sa...

Hej Marika. Läser din blogg every day. Så bra! Undrar bara över tippset med orkideerna??? Går det lika bra att ställa orkideplastkrukan direkt i ytterkrukan eller måste det vara en ytterligare plastbehållare??? Snälla svara!!!!!

Missmumin sa...

...jag har en önskan... kan du inte ta bilder på köket (och allt annat om du orkar) i "vanligt" ljus.. inte när solen skiner så mycket, utan det vanliga lite gråa/mörka ljuset.. vill nämligen visa min sambo att vitt i massor är superbra när vädret i vårt avlånga land är oftast mörkt... han tycker det är för vitt, men jag försöker få han att inse att det inte blir för mycket när det inte är så ljust ute... eller har han rätt och jag fel? Jag tänker mig att man mår mycket bättre av att det är så ljust som möjligt och man får energi av det även fast det är grått och ruskigt ute. :-) En bild på köket hade räckt och hade varit supersnällt!! :) Love your home. :)