fredag 2 september 2011

Foto-störd

Sötaste blå/prickiga disktrasan och kökshandduk
kommer från Sofias hus.
Idag skulle det komma en fotograf hit till oss på the Island (varför får ni reda på imorgon). Å vad gör jag då? Jo, ställer fram och arrangerar lite lull-lull, hämtar in lite lök, tomater och zucchini från trädgården och plockar fram kastruller så det ser ut som om jag ska laga mat (datorn plockades också fram och det kanske inte är så logiskt, men ni kommer att förstå imorgon...). Å varför allt detta besvär, tänker ni nu säkert. Jo, bara för att jag tänkte att det skulle göra sig fint i bakgrunden av bilden där jag skulle vara med. Hmmm... snacka om att jag är helt foto-störd (typ, tänka och "se" allt i bilder) med det bryr jag mig inte om . I löööööv it :)!

Nu ska jag kasta mig i bingen och hångla kudden.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst....... Just nu är jag hack-i-hälenen på "Skogslyckan" i TÄVLINGEN! Så heja, heja oss och vårt "Lantliv på Öland" :). TACK för att ni röstar!

2 kommentarer :

Villa Lotta sa...

Lovely - have a great weekend, Hugs Lisa!

Lena sa...

Jag vill så gärna att du ska få vinna så jag försöker hjälpa till med att fiska röster genom att jag la in en länk till sidan i min statusuppdatering på facebook där jag ber alla att rösta på dig bara för att jag vill :)