fredag 9 september 2011

Etiketter!
Har man inte jobb, så gör man sig. Så ikväll sitter jag och sätter etiketter på alla mina inlägg här på bloggen, eftersom det har efterfrågats. Det är ca 1900 stycken så det kommer att ta sin tid. Men den som väntar på något gott :).

Jag kommer att kategorisera under rubrikerna "Blandat", "Familj", "Baka", "Mat", "Gravid" etc det vill säga ganska breda kategorier på etiketterna. Annars kommer etikett listan bli huuuuuur lång som helst. Om ni har några speciella förslag på andra etiketter så lämna gärna en kommentar här eller på Facebook.

Imorgon blir det en tur till Gårdby Kafé och Lanthandel och det var sannerligen inte igår. Så nu har jag beställt sooool så att vi kan sitta ute och mysa. Vad ska Ni hitta på i helgen, goa läsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst...... Idag visar jag lite pics från vardagsrummet på övervåningen. Tyget på pallen är samma som jag använt mig av ner i hallen och det kommer från Ikea (69 kr/m) Håll tillgodo!

7 kommentarer :

Barfotaflickan sa...

Låter ljuvligt med en tur till sköna gårdby, mys och ha det så härligt!!! Vi är precis uppe i vår flytt, imorgon flyttar vi alla möbler till huset, men får mellanlanda någon annanstan tills duschen är klar. Så helgen är räddad kan man säga ;-) Det blir tidig sänggång ikväll för sista veckan innan flytt är ju ganska crazy.. Ska bli underbart när vi kan bo nere i Ekenäs, ett paradis här på jorden tycker vi!
Trevlig helg :-)
Kram,
Anna

Anonym sa...

Imorron ska jag och dottern plocka lingon :-)
Trevlig helg!!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Etiketter är toppen! Både för bloggare och läsare! Så mycket lättare att hitta och söka sånt man är nyfiken på! Kul att det kommer här!
Ha en bra helg!

Smultron på ett strå sa...

Oj, vilket jättejobb du har satt igång! Fint tyg på din pall på bilderna du visar, vet du var det kommer ifrån?//kram maria

Anonym sa...

Gärna en jul-kategori..:)

Anonym sa...

åh.ett paradis på jorden !!.gårdby cafe..:) mys på!på eran vackra ö som tydligen inte är en ö enligt aftonbladet! kram från fagersta

Suz sa...

Etiketter är bra på bloggen:) Har en tonårsdotter som tipsade mig i starten (jag är ju nybörjare här) o det är jag så tacksam för. Du har så jättefint, har röstat;) Tyget från IKEA är så snyggt, det får nog bli en tur dit. I helgen blir det fortsatt pyssel med att sy klänningar, lite bakning, smycketillverkning om jag hinner och tyvärr behöver tvättkorgen tömmas. Ha en härlig helg! Kram