söndag 4 september 2011

Ja, vad gör man?!?Ett litet fotoalbum....
.... är alltid roligt att ge bort.
Har man inte inslagningspapper går det lika
bra att slå in presenter med tapet :)
Fotobok med blanka styva papper och spiralrygg kommer från Åhléns.


Idag, ca tio minuter innan vi skulle iväg på kalas, upptäckte jag att vi inte hade något inslagningspapper till presenten hemma. Oooops! Vad gör man då? Jo, jag hämtade tapetrullen som blev över när vi tapetserade Bebis rum för ett tag sedan (samma tapet som jag gjorde vimplar av till Lillebrors dop) och slog in presenten med. Funkade alldeles utmärkt kan jag tillägga och var dessutom lätt att vika. Iallafall.

Födelsedagsbarnet fick ett litet fotoalbum (eftersom det inte finns en tvååring i världen som inte har bilar, tåg, pussel, filmer, leksaker etc, etc i maaaaaassor) som jag fixat ihop. På framsidan av boken superlimmade (japp, superlim ÄR bra till precis ALLT!) fast hans namn av små plastbrickor. Å efter lite ritande, skrivande och klistrade var fotoalbumet klart.

Så det får bli "Dagens tips" om man inte vet vad man ska hitta på att ge till någon som redan har det mesta. För fotoalbum uppskattas ju av både stora som små.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Byxor och tunikan i förra inlägget kommer båda från Vero Moda.

5 kommentarer :

Barfotaflickan sa...

Fotoalbum är en fantastisk present till alla! Gav ett till mamma med bilder från semesterresan till gotland i somras samt en tripp till Stockholm, minnen at leva på länge - härligt att få både för stora och små :-)
Lycka till i tävlingen!!!
Kram Anna

Anonym sa...

Vilket charmigt album. Nu har jag röstat! Kram Emma!

Anonym sa...

Hej! Vilken fin blogg du har!! Varifrån kommer tapeten?
Hälsningar från Nybro

Anonym sa...

Hej du, såg ditt inlägg på FB om bilden, helt ok för min del. Lotta är utomlands och är inte hemma förrän till helgen. Kan inte svara på FB här från jobbet så försöker såhär.
Du- har mailat dig i förra veckan på din studentmail, har du sett det?
Kram Kristin (fick logga in anonymt...)

Fiffiga Systrar sa...

Jättefint fotoalbum. Enkelt och snyggt på framsidan. Bra jobbat!

Kram Emelie och Elin