lördag 3 september 2011

Varför är det charmigt?

Nybakade bullar - javisst! Men inte av mig :).

Idag fick vi här på the Island sovmorgon till hela 06.30. Tjohooooo! Nästan så man känner sig lite normal-sövd (men långt i från utsövd)- härligt! Som småbarnsförälder så är man ju bara glad att man får sova överhuvudtaget så halv sju är lyx :).

Idag ska jag maila över lite bilder och skriva ihop en liten bildtext till Expressens Leva & Bo-bilaga om varför just vårt hem är "Sveriges charmigaste". Hmmmm..... Ja, inte tusan vet jag vad jag kan skriva.
Vad säger Ni, goa bloggläsare? Varför tycker Ni att vårt hus är charmigt? Hjäääälp mig :)!

En riktigt härlig lördag önskar jag er.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst.... Igår hade jag inte tid att baka när fotografen kom hit, så jag hade köpt med mig nybakade kanelbullar från Herr Kamprads varuhus. Sedan värmde jag bara dem lite i ugnen så att det spred sig en härlig doft i hela huset och efter det la jag dem i söta bullformar i en korg. Bästa fusk-tipset får ni alltså av mig idag :). Håll tillgodo!

11 kommentarer :

Martina sa...

Hej hej Inredningsfrun

Du bjuder som vanligt på fina bilder & så mycket härlig inspiration. Har så klart varit inne och röstat på ert fina hem!

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Martina

Caroline Dourén sa...

Ni har Sveriges charmigaste hem för att det för det första är väldigt vackert både ute och inne. Varje detalj är genomtänkt och genomarbetad. Du visar att man med små medel kan ändra helhetsbilden och variera den på mängder av sätt. Det enkla är ofta det vackra och små stilleben förgyller alla vrår av huset. Ljuset som strömmar in i huset får det att kännas som en stilla och lugn plats där man mår bra och känner glädje. Du har visat att man inte behöver vara miljonär för att ha ett fantastiskt vackert hem! Det är de som bor i huset som gör det välkomnande och skapar ett härlig atmosfär och det har du lyckats oerhört väl med. Man kan känna doften av nybakat genom bilderna och man får en lustfylld känsla när man ser ert hem. You go girl!!! Hejar på dig med allt vad jag har :D. Stor kram du fantastiskt duktiga människa!

PRALINER sa...

Bullarna ser goda ut, som hembakta ;)
Ja, hemmet är charmigt för att det är personligt med en kreativ själ bakom!
Kram J

Anonym sa...

Håller med Caroline i allt hon skriver här ovanför, hon har skrivit allt jag tänkt skriva ;-)
Kram MiaF

Anonym sa...

Liebe Caroline,

du hastnicht nur schön sondern auch exakt formuliert, warum wir dieses Heim lieben, warum wir Inredningsfrun lieben und warum wir diesen Blog lieben. Du hast das Wesentliche ergriffen. Ich danke dir im Namen vieler Blogleser.
Kram Hemfeminin alias Susanne

Maja liljelli sa...

Hej!Jag gillar verkligen dina bilder, det e alltid kul att gå in och kolla. Men ha du något fototips hur man ta bra bilder enkelt. Ha själv en canon systemkamera men kör alltid på auto hahahaha...... kul att hinna lära sig på exakt 1 vecka... då jag börja jobba efter ha varit föräldraledig i snart 9 månader... tro nog vi ha möts när vi varit ute och vallat våra barnvagnar bor oxå i skogsby .......mvh Maja Liljelli

Anonym sa...

Ja instämmer med Caroline. Du har förmågan att med "enkla" medel få det att se så hemtrevligt ut. Du ger genom styleroom oss massor av tips och inspiration. Tänk vad du ger av dig jag är så tacksam att jag får kika in hos dig och låta mig inspireras. Du ger den där tråkiga vardagsmaten en piff ex. med att duka med ett porslin som man tycker är vackert.Tips på bakning får man. Mycket fina blommor som inspirerar som du antingen plockar i den egna trädgården eller i guds fria natur. Du är en mycket påhittig kvinna som smittar av dig till oss. Tack att du finns och all lycka i fortsättningen. Du är bäst!!! Kram Magda =)

Anonym sa...

Hej allra finaste Du!
Jag håller också med Caroline i allt det hon skriver! Ni har absolut ett supercharmigt hem!!!
Och du sätter verkligen gulkant på min dag med alla dina vackra bilder och ditt härligt positiva sätt att skriva!!! TACK för att du delar med dig!!
Varm KRAM! från Nina i Örebro.(som såklart röstat högsta poäng för er, och som håller tummarna för att ni vinner!!) Kram igen!

Tant Ulrika sa...

Underbar blogg, underbara bilder, underbart hem! =)

Helena sa...

Tycker också att Caroline har uttryckt sig alldeles hyvens. Ert hem är charmigast just precis därför. Åff kårs har jag varit inne och röstat! Ibland när jag känner mig stressad och vill titta på något som får mig att känna mig lugn går jag in på din blogg och tittar på din fina inredning.
Och vad gulligt att du tipsat dina vänner om Olof! Många kramar, hoppas att ni har en jättehärlig lördagkväll! Vi grillar, dricker vin och sedan blir det hyrfilm. Jag älskar att bara vara hemma!

Caroline Dourén sa...

Hihi, vad trevligt att jag fick så mycket medhåll!! Danke schön Susanne :D. Nu röstar vi för fulla muggar hörrni, klart Marika ska ha vinsten!!!!