fredag 23 september 2011

Jameeen vi skulle ju inte prata mer om det!!!

Bebis och jag......
..... tar en liten eftermiddagsfika....
... och provsmakar hitte-på-kakan....
... som vi bakade idag.

Jameeeen jag sa ju att vi inte skulle prata mer om tävlingen. Men eftersom en läsare så gärna ville lätta sitt hjärta idag, så gör jag ju så klart ett litet undantag;

Anonym sa...

Hoppas du inte vinner tävlingen så mycket som du har tjatat och bönat och tiggt om röster!
Önskar bara den vore över snart så man slipper läsa ditt tjat om den!!!!
Suck!
Det bästa hemmet vinner ju och det finns tusentals andra mycket vackrare hem så ert är INTE det enda. Förstå det.

Så. Nu förstår vi det. Får jag sätta punkt nu? Tack.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Hitte-på-kakan som jag och Bebis bakade idag mumsade vi på idag till eftermiddags fikat. Så klart blev det lite lättvispad grädde till. Det är kärlek för magen det. Apropå kärlek. Nu ska jag fotsätta mysa med min käre make :).

18 kommentarer :

Susanna sa...

Hejsan

Oj nån som har vaknat på fel sida av sängen

ja vissa kan ju inte själv sluta så man måste sluta åt dem

Ha en bra helg
och tänk inte på det.

Krammiz
Sussi

Lina sa...

Stackars denna person som inte har något viktigare att göra än att reta sig på andra! Hon är troligen väldigt avundsjuk på ditt vackra hem, dina fina barn och din personlighet! Konstigt att andra måste reta sig på att man njuter av livet! Vill åter igen säga att du ger mig Såå mycket inspiration! Mvh Lina

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Oh myyy gooood. Men sluta läsa då liksom.
Måste vara någon som blir tvingad att läsa bloggen, som denne anonyma person egentligen inte vill. Stackare! Haha!
Själv är jag frivilligt här ;)
Kram och ha en himlans bra helg! I ditt FINA hem!

Pia H sa...

Hej! OJOJOJ....vilken sur kärring du är anonyma människa! det är frivilligt att titta in i denna blogg men antagligen är du väldigt avis på hennes underbara vackra hem, du önskar säkert att detta vackra hem vore ditt???. Ha en bra fredagskväll i ditt FINA HEM.. HOPPAS DU VINNER!

Kram Pia

Anna i Hallsberg sa...

Sluta läs istället för att förpesta tillvaron för oss andra. Marika: offra inte ens tid o kraft på såna bittra människor...Vi är sååå många som verkligen VILL att ni ska vinna och älskar din blogg! <3

Sara K sa...

Ja säger då det...det finns folk till allt...! Suck!

Jag gillar dig skapt!

Kram

Rose-Marie sa...

Håller med de andra,varför gå in och läsa om man retar sig så.Måste ha mycket tid över och enormt dålig fantasi som inte kan hitta på en bättre syssla,kunde väl ägna sig åt inredning i stället eftersom denna person verkar anse sig så mycket bättre på det.Och otroligt fegt att vara anonym.

Anonym sa...

Ja du "Anonym" jag kan bara tillägga att Marikas hem ÄR vackrast och mitt med och tillochmed ditt....för inget hem kan överhuvudtaget vara vackrare än sin egen rofyllda lilla borg vars små fötter tassar omkring och väggarna är fyllda av kärlek. HOME IS WHERE YOUR HEART LIVES....med eller utan andras gillande;)
Hälsningar Anna V

Anonym sa...

vilken surtant!
hoppas du vinner.

Anonym sa...

Hejsan hej!
Alla som jag kikat in hos som är med i tävlingen promotar ju så klart sitt hem!!!!
Du är inte den enda och jag tycker att du har gjort det på ett helt okej och faktiskt lite kul sätt! Ett tips....du vet om att du kan blockera vissa läsare?? tänkte mest för att det inte är så kul för dig att läsa såååå dumma kommentarer :-/ JAG TYCKER ATT NI BORDE VINNA!!! och gör ni inte det så har ni fortfarande ett super fint hem....så det så ;-)

Kramar//Anja

http://vitamoblerochbarnbus.bloggplatsen.se

Tillsammans Hemma sa...

Duuu frun!
Länge sen jag skrev till dig, men nu måste jag få tala om att jag Looove ♥ dig och dina skriverier och din inredning och dina härliga bilder mm. mm..........allt faktiskt!!!!!!

Det är precis därför jag följer med i din vardag och jag har röstad på dig vid vareviga dator som jag kommit åt och även om du inte vinner just den här tävlingen pg.a några "puckon" så har du vunnit många av våra hjärtan i vårt avlånga land!

Jag säger bara - häng kvar hos oss och håll humöret uppe för det är det som gör livet!

Hej från Loo.

Caroline Dourén sa...

Det är säkert samma stolpskott som brukar skriva dumheter. Avundsjuk och bitter! Och som sagt feg nog att inte våga skriva sitt namn. LÄS INTE BLOGGEN DÅ FÖR FAN! Gå och förpesta någon annans liv. Usch vad arg jag blir på sådana människor!!

Kör på gumman, ditt hem är oerhört vackert liksom du!!! Kram!

LIsbeth Pihlgren sa...

Lisbeth Pihlgren säger vad fan rent ut sagt är det för surkärringar som finns i detta avlånga land? Så avundsjuk och missunsam alltså, vad fult skrivet till dej! Men men inget att bry sej om!! Ha en underbar helg i ditt vackra hem med din gulliga familj. Kram från Värmland och Lisbeth!

Anonym sa...

Ta istället åt dig av ovanstående kommentarer och strunta i den enda negativa. :)
Camilla i Nybro

elisa.w sa...

Hmmm om jag blir irreterad på något såååå brukar jag sluta läsa.....Såååå varför måste man sitta och kommentera och läsa en såååå bra blogg om man inte gillar den?? Då kan man ju leta vidare till nåt man gillar att läsa .....jag GILLAR din blogg och jag kommmer INTE att sluta läsa den........Elisa.W

Anonym sa...

Du è bäst!!! Kom ihåg det Marika. Vi som går in på din blogg gillar dig. Och gläds med dig. Något annat förstår jag inte. Var på bokmässan idag i Göteborg och inhandlade "Halv åtta hos mej" m dina recept i. Mmm sååå goda recept du hade däri. (ps. har redan lagat den underbara maten eftersom jag tog recepten på nätet.) Ha en härlig söndag m din fina familj. Kram Magda

Anonym sa...

Haha men herregud... "Så att man slipper läsa..."? Som om någon tvingar en? Att folk ens orkar, det måste ju ta så mycket energi att vara sådär bitter! Bättre att läsa sådant man blir glad och FÅR energi av :) Och det ger du iaf mej med din fina blogg! Ett besök här kan lysa upp även den gråaste dag :) Keep up the good work! Kram Josefin

Anna-Maria och Joakim sa...

Du är bäst och ditt hem är så fruktansvärt vackert och stämmningsfullt och genom tänkt ända in i varje liten vrå!