fredag 30 september 2011

Nu börjar det bli klart!

Nu tror jag minsann att allt börjar bli klart inför loppisen idag; Skylten är skriven (dock ser det ut som om Bebis har skrivit den. Att texta är inte direkt min starkaste sida....), pumporna är på plats, alla bord och stolar står redo på gräsmattan, fotbollsmål, bollar och rutschkanan har också plockats fram (så att kidsen kan roa sig medan föräldrarna fikar och fyndar på loppisen) och fikabordet har förberetts. SKa bara förbereda lite saft kannor och kaffe så är vi nog redo snart :). Tjohoooooo!!!!

Igår var det över 20 grader varmt och solen sken från en klarblå himmel här på the Island. Prognosen ser likadan ut för de kommande dagarna. Ljuvligt Skördefest-väder helt enkelt!

Vad har Ni planerat inför helgen, goa läsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst........ Till alla som hade tänkt att komma till oss på loppis så kommer här en vägbeskrivning; När ni kört av Ölandsbron så fortsätter ni att följa vägen ca en kilometer. Sedan svänger ni höger och följer väg 136 mot Ottenby. Denna vägen följer ni i ca fem minuter och tills ni ser skylten "Skogsby" som byn heter där vi bor. Fortsätt bara följa vägen rakt fram heeeela tiden tills ni ser en skylt (på höger sida) där det står "Kalkstad", "Djurklinik" och "INREDNINGSFRUNS LOPPIS & HEMBAKAT" (Japp. man måste ju sticka ut för ni kommer att se hundratals loppisskyltar längst med vägarna idag och imorgon). Vårt hus ligger på vänster sida precis längst med vägen så ni kan inte missa det. Välkomna!

4 kommentarer :

JJ sa...

Åh va jag önskar att jag hade kunnat komma (bor alldeles för långt bort). Men men, vi har fint väder här med och i imorgon är det höstmarknad, så man kanske hittar något att fynda där :)

Att vara någons fru sa...

Så vansinnigt roligt med loppis!

Terése sa...

Tack för ett mysigt besök och för att vi fick våldgästa ert FIIINA hus! Tur att jag hade Jimmy med mig som guide. Hahha! "Men Jimmy, ta med henne in och titta!" Kram på dig.

fiffi sa...

Vilket underbart fint hus ni har. Hade jag bott i närheten hade jag verkligen passat på o tagit en titt.