söndag 20 mars 2011

Alltså... kärlek till er!Alltså...... Ni är ju bara för goa! Jag blir alldeles varm i min redan överhettade preggo-lekamen och hjärta av alla era söta kommentarer. Ni är bara bäst!!

Det här med blogg är ju ett fantastiskt fenomen egentligen, då man följer och involverar sig i en annan människas liv och vardag. Å jag är så glad och tacksam att ni tar av er dyrbara tid och ger lite av den till mig via min lilla blogg.

Tack för att ni berikar min dag med era härliga, roliga, frågande, nyfikna och diverse andra typer av kommentarer (!) som alltid sätter ett leende på mina läppar.

Så idag ger jag en massa kärlek till er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst...... Fru Mårbacka växer så det knakar i solen på vår lilla skänk i vardagsrummet. Det är kärlek det oxå :)!

15 kommentarer :

Anonym sa...

Vila dig nu i dag i det fina vädret. Nya babyn i magen vill att mamma skall vara utvilad när han-hon kommer. Vet ingen som är så duktig och hinner så mycket på en dag som du. Alltid trevligt att läsa din blogg. VILA.....

Lena/isis sa...

Du visar alltid så otroligt vackra bilder. Njuter och inspireras av allt du visar. Kram

Njut av livets goda ting sa...

Vilket fint inlägg av dig, visst är det härligt när man kan finnas till för varandra även fast man inte känner varandra direkt. Man följer blogg vänner i vardagen och och ser in i varandras hem, växlar tankar och funderingar med varann.
Jag som är alldeles ny på det här med att blogga tycker det är helt fantastiskt.
Hoppas nu på att den lilla kommer snart :)
Kram
Jessica

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Jag har köpt min första pelargon för 2 veckor sen. Håller mina tummar hårt att jag får den att överleva i mitt hem, då jag är så kass på att sköta om mina blommor. :) Ha en skön söndag. Kram

Anonym sa...

Ta det nu lite lugnt!Var rädd om dig o det nya lilla livet i magen!Din blogg skänker mig så mycket glädje!
Ha en riktigt go söndag,underbar Fru Mårbacka!

Kram "Nilla"

Barfotaflickan sa...

Tack för att du förgyller livet med din blogg. Man ska alltid först och främst se till det positiva man har här i livet, och det är du bra på!!! Har själv gått igenom en hel del i livet, men åhhh så tacksam och lycklig jag är för att jag har det jag har idag!! Min dotter som ju är som en liten prinsessa, lika söt och go som socker, och min sambo som aldrig viker från min sida och stöttar genom eld och vatten!!
Så tack för att du är en härlig person som vi får lov att följa på vägen.
Klappa "lilla" *blink* magen och njut av denna underbara dag!!!
Kram Anna

Lina sa...

Vilken fin Mårbacka... Är det en du övervintrat??

Såklart att jag tar mej tid att kika in hos dej, är så nyfiken på det nya tillskottet...

Du var jättefin i inlägget nedanför...

Vila nu idag och ha det skönt!!

Kram*

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg när jag sökte på inredning och vilken underbar inspirerande blogg du har. Så vackra bilder från ditt hem, blir riktigt avundsjuk. Du har en otrolig utstrålning och glädje i allt du skriver, för att inte säga vilken energi du har. Kan inte komma ihåg att man själv hade den energin när man var höggravid. Stort lycka till med den nya bebisen. Hit kommer jag att återvända ofta.
Kram Linnea

Anonym sa...

Fina ord. Du är ju bara bäst!!! Ger till oss okända en inblick i ditt fantastiska liv. Hus och hem och ett och annat gott mat/bröd tips. Har också köpt två pelargoner som står i köksfönstret efter inspiration hos lilla koppen. Lev väl. Är så nyfiken på när son nr 2 anländer. Kram Magda =)

Anonym sa...

Hej
Tack, för all tid du skänker oss läsare. Alltid så roligt att hänga med i din härliga vardag.
Mina Mårbacka pellisar har ynglat av sig ;) har aldrig förut lyckats, men i år står 5 överlevande små pellis bebisar i söderfönstret.
Helt galet men min lycka är enorm (ler stort).

Med önskan om en fortsatt härlig söndag /Spetsmössan

Anonym sa...

blääääääääääääääääääääää!

Anonym sa...

Åhh, massa kärlek till DEJ...! Tänk bara att du ger så mkt av dej själv till oss, du bjuder på undersköna bilder av ditt superfina hem, skriver underfundiga, roliga och tänkvärda texter och ger av dej själv hela tiden! Tack Marika för att du orkar och vill, du ger inspiration och energi i massor! Kramar Ella!

Anonym sa...

Hej Marika!
Jag jobbar som bara den nu inför min födelsedag. ;). Du vet ju hur stor längtan är. Dina jordnötskakor är i frysen, mums. Måste bara ta mig tid att titta in i din blogg. Dina vackra bilder ger så mycket inspiration. Med ljuset kommer nu energin. Paprika, tomat och pelargoner frodas i fönstren. Håller tummarna för dig. Lycka till!
Kramar Lena

Anonym sa...

Va kul att du tycker om oss bloggläsare..så du inte slutar blogga!! för det skulle bli tomt att inte få titta in hos dej varje dag :) har liksom blivit en vana!! säger det igen...du har ett såååå fiiiint hem!! Lycka till nu när bebbe snart ska komma!
kram från Carina i Fagersta

Nina sa...

Håller med om att bloggvärlden är fascinerande och fantastisk roligt....tack för att du bjuder på dig själv och dina bilder!