onsdag 16 mars 2011

Bebis i mammas fotspår

" Då ska vi se vad vi kan ta på oss idag..."
"... mammas stövlar blir kanon....."
"... fast tusan va svåra de var att gå i!"

Huvudbonader och skor i alla former har alltid varit Bebis grej å man blir alltid lika full i skratt när man hittar honom på nya upptåg. Igår hörde vi ett släpande ljud utifrån hallen och hittade honom i full färd med att ta på och spatsera runt i mina stövlar. Han går i sin mammas fotspår, bokstavligen, vår stora lilla Bebis. Å inga dyra leksaker behövs här inte, så länge det finns mössor och skor att ta på sig :).

Underbara, nyfikna barn är ju bara livets goda! Eller vad säger Ni, goa bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ Eric Saade i all ära men varför denna låten inte vann årets melodifestival är för mig är ett mysterium svårare att förstå än Einsteins formel E=mc². Punkt!

2 kommentarer :

Vita Unika sa...

Förlåt om du inte gillar sånt här, men jag tänkte tipsa om min tävling. Vinsten är fin och personlig ljushylla; http://vitaunika.blogspot.com/2011/03/bloggtavlingen-ar-igang.html?showComment=1300232164482#c7955564400950133791
Välkommen att tävla!

Anonym sa...

Att klä ut sig och leka rolllekar ska inte underskattas :-) Här måste jag erkänna att det är utklädningskläderna som har varit de mest använda "leksakerna". Ibland äter vi middag med prinsessor och riddare, ibland med Tingeling och en dalmatin ;-)