torsdag 10 mars 2011

Det vore väl attans!
Idag är näst sista dagen på min fem-veckors-praktik och nu vore det väl attans om det inte gick hela vägen (alltså ingen bebis på två dagar till). Tanken bakom den sista praktiken (ja, jag är ju i princip färdigutbildad lärare sen) är att dessa fem veckor ska vara i följd och utan avbrott, så hade det kommit en bebis mitt i praktiken hade jag fått göra om alla veckorna. Imorgon går vi in i vecka 39 så det har varit precis på målsnöret :).

Sedan har jag bara två veckor kvar i skolan med seminarium och examinationer. Det är därför jag varit så angelägen om att inte bebisen tittar ut tidigare. Vill liksom ha det klart så att jag bara kan vara mamma i ett år utan en massa skolarbeten som inte hunnit bli klara. Så nu vet ni varför jag hoppas på att gå över tiden.

En härlig torsdag önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Anonym sa...

Håller tummarna för att prinsen stannar inne i magen iallafall tills fredag eftermiddag då :)
Och ett STORT LYCKA TILL när det väl sätter igång!!

JUST ME sa...

Fin blogg har läst den i nån månad. Du har skrivit att du var med i halv åtta hos mig. Vad lagade du för mat då? Lycka till med nya bebisen!

Anonym sa...

Hej Marika :)

Underbar mage du har!!!

Jag undrar vart du har köpt dina pensér, kollat lite varstans men jag hittar inga med just SMÅ blommor utan bara den större varianten...

För övrigt så gillar jag din blogg skarpt - å det tror jag att alla gör, även de som skriver annat...;) Du vet ju att avundssjuka avspeglar sig oftast så..:)

Kram på dig!
/Jenny

White sa...

Inte för att jag vill omkullkasta din planer, men, statistiskt är det så att baby nr. två, i synnerhet, har mer bråttom ut än nr. ett. Jag, vet däremot att statistik är relativ, därför håller jag alla tummar jag har på att du "hinner" klart! Rekommenderar att ta det så lugnt det bara går sen så har naturen sin gilla gång../kram

Anonym sa...

Hej Marika!
Jag håller tummarna på att du blir färdig med din utbildning innan bebisen tittar ut.
Så att du får vara ledig med dina barn fullt ut.
Lycka till!
Massor av kramar/ Lena