söndag 20 mars 2011

Första outfiten!
Igår inhandlades bebis nummer 2:s första outfit. Det blir ju mycket hand-me-downs med barn nummer två, men något yttepyttig nytt som aldrig använts innan mååååste man ju faktiskt få köpa, eller hur?!? Inte för att bebisen märker någon skillnad, utan bara för att vi gör det. Å det måste ju oxå räknas :)!

Idag sitter jag klistrad framför säsongens sista "Solsidan". Å jag kommer att skratta och skämmas om vart annat - så härligt!!!

En skön söndagskväll önskar jag Er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst.... Kläder och strumpor är köpta på H&M och fanns även i fler färger.

6 kommentarer :

Gult Är Fult sa...

Ha,ha, samma här. Jag laddar med brasa,te och choklad. Det är verkligen vansinnigt bra, fast man sitter och gömmer ansiktet i kudden halva programmet för att det är så pinsamt, resterande del av programmet sitter man och är tacksam för att man inte har grannar som Åke ;-)
Trevlig kväll!

Gult Är Fult sa...

Jag glömde ju fråga, var har du hittat dessa fantastiskt näpna små strumpor? Fanns de i rosa variant också? Har många vänner vars bebbar tänker titta ut under 2011 så vore ju en gjuten present. Tacksam för svar :-)

ps. Måååste varit en karl som myntade uttrycket "att titta ut" angående barnafödsel för det är ju det sista bebbarna gör. Kram

Annika sa...

Det är klart det är skoj att köpa något nytt också - jättefint!
Nu tittar man in här med en tanke om att det kanske inte uppdaterats och i så fall har du säkert annat för dig... Följer dig med spänning så här sista dagarna av graviditeten. Lycka till med allt och NJUUUUUT!
Kram Annika

FruNeroLindström sa...

Mysiga.
Det är med sorg i hjärtat man får säga farväl till Solsidan för denna gången.
Men hoppas på en tredje säsong.
Kram

Anna F sa...

Jag skrattade så jag grät när jag kollade på Solsidan... det var riktigt roligt idag. Det bästa var nog när hon fick låna klänningen och hon gick upp för altargången och såg jättebesvärad ut... och sedan när Alex skulle förklara att de hade haft en hemsk dag och sedan började sjunga... hjälp vad jag skrattade!

Och angående kläder... klart nya bebisen ska ha lite "egna" kläder också... så har jag det med mina tjejer... det känns viktigt för identiteten på nått sätt... att allt inte ska vara storasysters gamla. (Jag vet nämligen hur det är att ärva kläder)

Må så gott och lycka till!

//Anna

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Coolt! Det vore fräckt att ge i rosa till min bror med familj. Det var visst lite känningar här under helgen, så vi får se om det blir någon bebis i veckan. :) Jag missade solsidan!!! Var och hämtade min son och hans kompisar från bion, men får kika via nätet. Ha det så gott. Kram