söndag 13 mars 2011

Man ska aldrig underskatta ett Marie!Nåja. Dagen blev inte direkt som planerad. Inte ens i närheten! Jag har varit så långt ifrån skolböcker man tänkas kan men uj, uj, uj vilken härlig söndag det visade sig att bli.

Först blev vi inbjudna till lite förmiddagsfika med nybakade scones, thé, ost och marmelad. Efter det ringde ett par goda vänner som tyckte att det var dax för att umgås så de kom över på en spontanfika å hade med sig köpe-muffins och vi plockade fram lite Marie-kex (man ska aldrig underskatta ett Marie-kex. De är alltid goda). Det är ju inte vad som serveras som gör en mysig fika utan de personer man fikar med. Eller hur!?!

Å eftersom det är såååå jobbigt att fika blev man ju hungrig snart igen och då styrde vi kosan mot grek-restaurangen och fyllde lite lådor med smått och gott som vi mumsat i oss framför tv:n. Ljuvligt!

Idag blev det alltså en dag i vännernas tecken istället för skolböckerna. Nöje går alltid före nytta och plugga, ja, det kan jag ju alltid göra imorgon :)!

En härlig söndagskväll önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

1 kommentar :

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Låter som en väldigt trevlig dag. Önskar dig en skön söndagskväll. :)) Nu ska jag se på svt 1 - Män som hatar kvinnor. Har inte sett dom filmerna, så det är väl dags. :)