måndag 7 mars 2011

Måndag, Solsidan och sommardoft!Efter en, som vanligt alldeles för kort helg (eller är det jag som gör för mycket!?!?), är det äntligen måndagsmorgon igen och en helt ny vecka ligger framför oss - härligt! Förra måndagen låg jag ju sjuk, så jag njuter extra mycket denna måndag istället. Denna veckan är det dessutom min sista praktikvecka hos mina goa andra-kluddare så det gäller att ta tillvara på varenda minut och göra det bästa av den.

By the way. Tittar Ni också på Solsidan?? Alltså, det är ju det bästa svenska tv har åstadkommit på hur länge som helst,,,,, eller ja, till och med någonsin skulle jag vilja säga! Man skrattar och skäms om vart annat. Så härligt! Iallafall.

En riktigt härlig måndag önskar jag er. Hoppas att den blir fylld av nya härliga utmaningar och en massa inspiration :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss...... Det är inte varje dag jag skämmer bort er med "Dagens tips" vill jag lova, så idag kommer det ett; Escadas nya sommardoft är här och den doftar, likt övriga år, ljuvligt sommarfräscht. Ett måste för alla som vill ha lite vardagslyx. Jag fick min i födelsedagspresent av min underbara make som tyckte att jag behövde lite preggo-lyx och inte bara en massa lull-lull. Bra tänkt, tycker jag :)!

6 kommentarer :

FruNeroLindström sa...

Vi säger samma sak här varje söndag.
Solsidan är pricken över i:et på veckoavslutet. Kan inte komma på något som är i klass med dem.
Men tror inte mannen är så sugen på någon dijonsenap på länge nu ;)
Hoppas du får en härlig start på veckan.
MVH
FruNeroLindström

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Åhh har det kommit en ny sommardoft!! Lovely!! Jag älskar deras dofter och just nu har jag Ocean Lounge, som visserligen kom -09 men doftar ljuvligt. Jag är ute efter en ny parfym, så tack för tipset. :)) Solsidan är BÄST! Klockrena kommentarer! Må gott denna måndag. :)

Maria sa...

Den måste jag prova.Grattis i efterskott härliga du. Jag vill ha så fint som du, men det e omöjligt hemma hos mig;(
Kramar maria. Men du inspirerar i massor som vanligt;)))

Barfotaflickan sa...

Jo, nog skrattar man alltid =) Härligt upplyftande varje söndag!!!
Ha en fantastisk vecka och Lycka till på sista praktikveckan =)
/Anna

White sa...

Din make vet vad en kvinna behöver! Gissar att även han gillar doften;)
Nu har även jag satt in lite vårblomster, kunde inte motstå när jag gick omkring och botaniserade på Blomsterlandet. Vi håller på att reparera vårt kök nu, så egentligen skulle jag väl vänta med blommor. Tänk vad det är lätt att konsultera andra till deras kök när det är så svårt att ordna till sitt eget. Kan inte förstå att vi inte tagit tag i detta redan tidigare. Nu blir det ett kök precis som vi vill ha det. Färgerna är ljusa och inspirerar mig till att fortsättningsvis trivas i vårt snart, underbara kök. Önskar dig en fortsatt spirande vår.

Karin - Mina Rum sa...

Måste nog ta mig en sniff på den där nästa gång jag har vägarna förbi en parfymbutik. Den doftar med all säkerhet godare än Oves macka! Håller med om att Solsidan är den bästa svenska komediserie som någonsin gjorts.

Grattis i efterskott och kram!