måndag 14 mars 2011

Dra mig baklänges vad jag är nöjd!
Tjohooooooooooooo!!! Då var den första av de två VG-uppgifterna (ja, på Universitetet är VG det högsta betyget och dessa uppgifter lägger jag alltid mycket tid och energi på. Detta för att jag alltid strävar mot högsta betyg som för mig betyder att jag investerar i min egen utbildning och mina framtida elevers utbildning) inskickad och klart!!! Dra mig baklänges vad nöjd jag är med dagens insats!

Ska nog fira med lite kladdkaka eftersom allt bra jobb alltid borde belönas med socker (och om min käre Inredningsnörd läser detta, så kan det också uppmuntras med något fint lull-lull) :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Lite blåa penséer får gosa ihop sig tillsammans med spansk mossa och videkissar, i den vackra vita skålen från Presentverkstaden (köpt här). Snart ska jag plantera ut dem. Längtar!

5 kommentarer :

Hemma på Landet sa...

Vad härligt att det gick så bra.:-)
Så fint du har det hemma, verkligen tjusigt.
:-) Kram Stina

Ljusa vardag sa...

Grattis får jag då lov att säga! Ja då är du värd en sockerbomb. Jättefint blomarrangemang och fina bilder från ditt hem. Ha en fin kväll. Mvh Anna

mammaxtre sa...

Vilken härlig känsla att vara nöjd över sin egen insats. Grattis!

Linda sa...

Hej!! det tycker jag verkligen att du är värd!!
Du har verkligen en fin blogg, så tack själv!! Kram Linda

Vardagskärlek sa...

Hej! Vad kul att du hittade till mig så att jag hittade till dig:) Vilken fin blogg du har och vad fint gravid du är! Så spännande, du har ju inte långt kvar.

Vad kul att du också pluggar till lärare, jag är klar i januari nästa år! Som sagt sitter jag med min hemtenta och känner att det är riktigt trögt att komma igång och skriva, önskar jag kunde få lite av din energi:) Det är inte mycket som slår en precis iväg skickad tenta som man känner sig nöjd med.

Ha en fin måndag!

Kram Johanna