torsdag 17 mars 2011

En vecka till do-day!


Lite fejk-ranunkler....
.... får samsas med....
..... levande blommor.....
.... i Mateus-kannan på bordet i vardagsrummet.

Idag är det redan torsdag och jag sitter här och förstår inte vart tiden tar vägen. Å som ultra-mega-very-preggo-indeed så säger ju alla att tiden går så låååååångsamt och bara kryper fram. Men det där fattar inte jag. Å andra sidan har jag haft den lyxen att må prima-ballerina som gravid både med första och andra barnet och som jag mår nu skulle jag kunna vara gravid minst en månad till. Det tycker dock INTE min käre make som tycker att jag kan ta och kläcka vilken dag som helst nu. Men jag går bara och myser med min stora mage och med en liten son där inne som bara med mjuka gosiga puffar stryker sin mor så gott där inifrån :).

Idag är det iallafall en vecka kvar till do-day. Men till alla er som går och väntar (å slår vad oxå för den delen) så är mitt heta tips att ni får vänta minst till början av april. Så det så!

Nu ska jag tok-plugga. Men först... en stor kopp rykande varm choklad! Because I´m worth it :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Vissa av blommorna från min födelsedagsbukett vägrar ge upp och blommar fortfarande. Två små kvistar med fejk-ranunkler nedstoppade så ser buketten ut som ny igen. Perfekt!

2 kommentarer :

Fii sa...

Hej fina du! Har du vägarna förbi Kalmar kan vi kanske ta en fika, om du inte är very-preggo;)? Kram S

Anonym sa...

Vart har du hittat ditt otroligt härliga soffbord? Du som kan det här, har du några tips om något/någon som säljer? :) otroligt fin och inspirerande blogg du har!!